Home Gaming Gaan we ook Suicide Squad: Kill the Justice League nu vertragen?

Gaan we ook Suicide Squad: Kill the Justice League nu vertragen?

by Mark van Truijen

Suicide Squad: Kill the Justice League heeft sinds de gameplay-demonstratie van vorige maand bij het publiek weinig enthousiasme opgewekt, met name vanwege de kritiek op de elementen die gericht zijn op live service, wat op zijn beurt de plannen rondom de release lijkt te hebben beïnvloed. Er werd onlangs gemeld dat de game is uitgesteld van de oorspronkelijk geplande release eind mei, en het ziet er nu naar uit dat de vertraging nog ernstiger kan zijn dan eerder werd verwacht.

Naar verluidt wordt de release van Suicide Squad: Kill the Justice League uitgesteld tot later dit jaar, waarbij Jez Corden van Windows Central meldt dat het mogelijk is uitgesteld tot het derde kwartaal van dit jaar, hoewel journalist Jeff Grubb zegt dat het zelfs nog langer kan duren. In zijn recente Game Mess Decides-podcast zei Grubb dat hij op basis van wat hij hoort, verwacht dat de game zo ver wordt uitgesteld als 2024.

“Ik wil geen paniek veroorzaken of zo, maar ik heb gehoord dat het niet eens dit jaar uitkomt,” zei hij. “Ik hoor 2024. Vanavond hoorde ik dat dit een uitgesteld-uitstel is. Dit is een grotere vertraging dan er wordt gezegd.”

WB Games heeft nog geen officiële aankondiging gedaan over de releasedatum van deze coöperatieve titel, maar men zou verwachten dat de uitgever binnenkort met bijgewerkte informatie zal komen.

Suicide Squad: Kill the Justice League wordt ontwikkeld voor PS5, Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: