Home Gaming Ga op avontuur in A Knight’s Quest

Ga op avontuur in A Knight’s Quest

by Jos Vis

A Knight’s Quest, van uitgever Curve Digital en ontwikkelaars Sky 9 Games, wordt vandaag gelanceerd in de Epic Games Store, Nintendo Switch en PlayStation 4. Daarnaast komt de game komt op 11 oktober naar Xbox One. A Knight’s Quest kost € 24,99, maar je kunt de game nu ophalen en 20% korting krijgen op de Epic Games Store, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Zorg ervoor dat je incheckt op het Mixer-kanaal van Curve Digital om 19.00 uur CET op 11 oktober om de game in actie te bekijken!

Rusty is een goedhartige, maar onhandige avonturier die per ongeluk een reeks gebeurtenissen begint die zijn wereld dreigen te vernietigen. A Knight’s Quest nodigt je uit om te spelen als Rusty in zijn zoektocht – de elementen beheersen, gevaarlijke valstrikken ontwijken en uitdagende vijanden bestrijden door de fantastische open wereld van Regalia.

Belangrijkste kenmerken:

  • ONTGRENDEL RUSTY’S POTENTIEEL – Onze held begint zijn avontuur met slechts een vertrouwd zwaard en basisschild, maar hij zal binnenkort ‘Spirit Powers’ ontgrendelen – spectaculaire vaardigheden waarmee Rusty met een tik op de knop de krachten van het vuur kan benutten , IJs en tijd.
  • ONTDEK REGALIA – Rusty’s avontuur brengt hem naar de woestijnstad Zameris, hoog boven de met ijs beladen Peaky Peaks en in het Vervloekte Moeras, onder vele anderen. Onderweg een kleurrijke cast van personages tegenkomen.
  • VIJANDEN OVERAL – Van generaal Windpipe tot The Watcher en nog veel meer, gevaar is nooit te ver weg.
  • LAAT UW VAARDIGHEID ZIEN – Gevecht is snel en vloeiend en platform een ​​droom, met Rusty’s repertoire van acrobatische bewegingen die moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Het spelen van de held heeft nog nooit zo lonend gevoeld.
  • A Knight’s Quest is ontwikkeld door Sky 9 Games, een gloednieuwe studio in Toronto, met ondersteuning van op Runcorn gebaseerde d3t, die eerder aan de Shenmue-remasters heeft gewerkt, naast vele anderen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: