Home Gaming Space-Horror Moons of Madness komt 22 oktober

Space-Horror Moons of Madness komt 22 oktober

by Jos Vis

Halloween wordt dit jaar extra donker en angstaanjagend, want uitgever Funcom en ontwikkelaar Rock Pocket Games zijn verheugd om aan te kondigen dat Moons of Madness op 22 oktober 2019 op pc wordt gelanceerd. De releasedatum voor de PlayStation 4- en Xbox One-versie is ingesteld op 21 januari 2020.

Het kosmische horrorspel Moons of Madness, dat al is bestempeld als “een van de engste games die we ooit hebben gezien”, zal ongetwijfeld een rilling over de rug van zelfs de moeilijkste fan van horrorspellen brengen. Je speelt als Shane Newehart, hoofdingenieur bij een onderzoeksfaciliteit op Mars, 140 miljoen mijl afstand van het dichtstbijzijnde politiebureau. Dus als het misgaat, sta je er vrijwel alleen voor. En er zal iets misgaan.

“We wilden een spel maken dat Lovecraftian-elementen en Mars-verkenning combineert”, legt Ivan Pocket uit CEO van Rock Pocket Games uit. “En centraal in een goede Lovecraft-ervaring is de strijd die in je eigen geest plaatsvindt. Je zult zeker geconfronteerd worden met externe bedreigingen, maar tegelijkertijd je innerlijke demonen onder ogen moeten zien, maakt dit echt angstaanjagend. ”

Moons of Madness speelt zich af in hetzelfde thematische universum als Funcom’s The Secret World, waar samenzweringen en duistere geheimen gemeengoed zijn. En hoewel The Secret World-spelers bepaalde namen en thema’s zullen herkennen, is het spelen van de ene geenszins een voorwaarde om van de andere te genieten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d