Home GamingAndroid Ga de lucht in of duik in de zeeën van Gondwa, een nieuwe regio die nu beschikbaar is in Path of Titans

Ga de lucht in of duik in de zeeën van Gondwa, een nieuwe regio die nu beschikbaar is in Path of Titans

by Jos Vis

De wereld van Path of Titans gaat vandaag open nu Alderon Games een gloednieuwe regio introduceert: Gondwa. Deze prachtige keten van eilanden biedt niet alleen weelderig terrein voor alle dinosaurussen die al in het spel zijn om rond te dwalen, maar introduceert ook luchten en zeeën voor de nieuwe water- en luchtwezens van het spel om te veroveren.

Beheers de vlucht terwijl je door ravijnen en oceaankliffen slingert en een opwaartse luchtstroom inhaalt met de pterosauriër Thalassodromeus; of ga je in plaats daarvan de diepten van onderzeese ravijnen af en dans je door koraalriffen als de plesiosaurus Kaiwhekea.

De Gondwa-update brengt ook veel nieuwe functies en verbeteringen met zich mee. Er zijn maanden van optimalisaties geweest die zichtbaar zijn op alle platforms, en verschillende functies van de nieuwe Unreal Engine 5 zijn in de game geïntegreerd.

Voor de fotografen en auteurs onder jullie: het herhalingssysteem is uitgebreid met nieuwe functies en een veel grotere stabiliteit en het team is verheugd om al je stillevens en machinima de komende maanden te zien! Er zijn ook verbeteringen aangebracht aan de Waystones en het vervoeren van vrienden, aangezien het hele systeem is vereenvoudigd, met enkele gameplay-mechanismen toegevoegd om het evenwicht te bewaren en exploits of misbruik te voorkomen.

Ervaar de grootsheid van Gondwa in Path of Titans, dat nu beschikbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4 & 5, Xbox One & Xbox Series X, pc (Windows, Mac, Linux) en mobiel (iOS en Android).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: