Home Gaming Fysieke edities, vinyl en kunstboek voor de veelgeprezen Outer Wilds worden binnenkort gelanceerd vanaf iam8bit

Fysieke edities, vinyl en kunstboek voor de veelgeprezen Outer Wilds worden binnenkort gelanceerd vanaf iam8bit

by Jos Vis

iam8bit heeft, in samenwerking met uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaar Mobius Digital, pre-orders aangekondigd voor de BAFTA bekroonde game Outer Wilds: Archaeologist Edition, een actie-avontuur in een open wereld waarin je speelt als een nieuwe rekruut die geheimen probeert te ontdekken in een voortdurend zich ontwikkelende zonnestelsel. De Retail Edition zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch en PlayStation 5, terwijl de iam8bit Collector’s Edition beschikbaar zal zijn op dezelfde platforms.

Betreed Outer Wilds Ventures met de Retail Edition, die het basisspel en de Echoes of the Eye-uitbreiding bevat, evenals een uitvouwbare planetaire kaartposter van Mobius Digital-conceptkunstenaar Ian Jacobson. De Retail Edition is verkrijgbaar bij retailers over de hele wereld en wordt op 27 juni te koop aangeboden.

De iam8bit Collector’s Edition bevat een essentiële Canvas Traveler’s Adventure Bag, een combinatie van Explorer’s journal en game-hoes om cruciale ontdekkingen in te loggen, Chert’s kenmerkende bandana, een set van 7 Planetary Patches, Eye of the universe-sluiting en een bonusitem uit een gedoemde tijdlijn. Bovendien kunnen spelers het basisspel en de Echoes of the Eye-uitbreiding bemachtigen, compleet op cartridge/schijf. Verzending begint in het derde kwartaal van 2024.

The Art of Outer Wilds Hardcover Book bevat 300 pagina’s concept art, inclusief nooit eerder vertoonde afbeeldingen, en creatieve leiding achter de schermen geschreven door Wesley Martin, Art Director bij Mobius Digital. Ontworpen door Ian Jacobson van Mobius Digital, met aanvullend publicatieontwerp door Laleh Roya Azarshin en ontwerpondersteuning door Josh Lanphear, zal deze essentiële gids voor de diepe ruimte zeker alle Outer Wilds-vragen beantwoorden.

Spelers kunnen hun reis voltooien en de in stof gebonden Echoes of the Eye 2xLP Vinyl Soundtrack mee naar huis nemen, die in het tweede kwartaal van 2024 wordt verzonden, met muziek van Andrew Prahlow en albumhoezen van Ian Jacobson.

Alle retailedities, vinyl en kunstboeken van Outer Wilds kunnen vanaf 29 februari worden voorbesteld via outsidewilds.iam8bit.com. U&I Entertainment zal de retaileditie distribueren in Europese gespecialiseerde winkels en binnenkort beschikbaar zijn voor pre-order.

Outer Wilds is een veelgeprezen en bekroond mysterie in de open wereld over een zonnestelsel dat gevangen zit in een eindeloze tijdlus. De game won eerder de Seamus McNally Grand Prize en Excellence in Design awards op het Independent Games Festival 2015 en werd in 2020 genomineerd voor Game of the Year op zowel de D.I.C.E. Awards en de Game Developer Choice Awards. Datzelfde jaar won het de prijs voor beste game, gameontwerp en origineel eigendom tijdens de British Academy Games Awards.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x