Home GamingAndroid Future’s Folktales: Hopper Quest nu uit op Android en iOS

Future’s Folktales: Hopper Quest nu uit op Android en iOS

by Jos Vis

Het Saoedische bedrijf Manga Productions heeft aangekondigd dat Future’s Folktales: Hopper Quest is uitgebracht op Android en iOS in Finland, Noorwegen, IJsland, Zweden, Denemarken, de Filippijnen en Mexico.

Deze verhaalgestuurde arcade runner is gebaseerd op de originele Saoedi-Arabisch-Japanse anime Future’s Folktales, gecoproduceerd door Manga Productions en Toei Animation. De plot speelt zich af in Riyad in het jaar 2050 en draait om een gezin waar de grootmoeder “Asmaa” volksverhalen van het Arabische schiereiland opschrijft voor haar drie kleinkinderen om hen te helpen bij het navigeren door hun dagelijkse dilemma’s.

Volgens Dr. Essam Bukhary, CEO van Manga Productions: “Future’s Folktales: Hopper Quest zal de charme van de originele anime-serie naar een nieuw publiek brengen. We kijken ernaar uit om de game in andere gebieden uit te brengen zodra het team zijn prestaties heeft getest in de geselecteerde landen.”

Future’s Folktales: Hopper Quest daagt gebruikers uit om elk niveau te verslaan om verhalen en verhalende momenten te ontgrendelen. Verken de podia met meer dan 20 personages, elk met speciale vaardigheden en mogelijkheden om obstakels in unieke levels te overwinnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: