That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Series, TV

FOX presenteert spionagethriller ‘Deep State’

In april 2018 presenteert seriezender FOX de nieuwe spionagethriller ‘Deep State’. In acht afleveringen neemt de serie de kijker mee in de genadeloze wereld van spionage, geld en macht. Onder anderen Mark Strong, Joe Dempsie, Lyne Renée en Khadija Alami maken deel uit van de cast. Met de aankondiging van vandaag wordt tevens de officiële trailer vrijgegeven met de eerste explosieve beelden.  

Meeslepende spionagethriller
‘Deep State’ is een even rauwe als meeslepende thriller-serie die de kijker vanaf het allereerste begin op het puntje van zijn stoel houdt. Voormalig geheim agent Max Easton (Mark Strong) ziet zich gedwongen om terug te keren naar zijn oude leven om de dood van zijn zoon te wreken. Maar wie kan hij nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn?
Actueler dan ooit
In de huidige tijd waarin het vertrouwen in overheden steeds verder afneemt is ‘Deep State’ actueler dan ooit. Wat is waarheid en wat is een leugen? Wie is er nu echt aan de macht? Vorige week kwam de term ‘Deep State’ veelvuldig in het internationale nieuws na een reeks opvallende tweets van Donald en Eric Trump en de reactie daarop van journalisten, volgers en talkshow-host Ellen DeGeneres.
‘Deep State’ is de eerste volledig eigen productie van FOX Networks Group Europe & Africa en gaat in april 2018 in 50 landen in première. De cast bestaat onder anderen uit Mark Strong ( Zero Dark Thirty, Kingsman-The Golden Circle), Joe Dempsie ( Game of Thrones, Skins), Karima McAdams ( Vikings), Alistair Petrie ( The Night Manager, Rogue One), Lyne Renée ( Split) en Pip Torrens ( The Crown).
‘Deep State’ is vanaf april te zien op FOX
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE