Home Gaming Forza Horizon 3 Playseat Car Pack en Halo Wars 2 Launch Trailer aangekondigd

Forza Horizon 3 Playseat Car Pack en Halo Wars 2 Launch Trailer aangekondigd

by Mark van Truijen

De Playseat Car Pack komt morgen, dinsdag 7 februari, naar Forza Horizon 3! De Playseat Car Pack brengt zeven nieuwe auto’s naar de brede, open wegen van Australië. De line-up begint gepast met een van de favoriete auto’s van een Aussie racelegende, Pete Brock’s 1985 HDT VK Commodore Groep A. De pack bevat ook Cadillac’s nieuwste high-performance coupe, de 2016 Cadillac ATS-V, plus Aston Martin’s nieuwe DB11, twee Honda-modellen (een klassieker met een hoog toerental en een Civic uit de racerij) en nog veel meer.

De Playseat Car Pack is opgenomen in de Forza Horizon 3 Car Pass, die los verkrijgbaar is of als onderdeel van de Forza Horizon 3 Ultimate Edition. Alle auto’s in dit pakket zijn ook compatibel met de eerste Forza Horizon 3 uitbreiding: Blizzard Mountain, die beschikbaar is als onderdeel van het Forza Horizon 3 Expansion Pass of als losse aankoop.

Vergeet ook niet dat zoals eerder aangekondigd, de Xbox One S Forza Horizon 3 Bundel (1TB) vanaf eind februari beschikbaar zal zijn.

Bezoek Xbox Wire voor meer informatie over de nieuwe auto’s die in dit pack zitten en het laatste Forza nieuws en assets.

Halo Wars 2 Launch Trailer

Oproep aan alle Spartans! We zijn slechts een paar weken verwijderd van de lancering van Halo Wars 2 op dinsdag 21 februari (of vrijdag 17 februari voor de Ultimate Edition eigenaren). Voorafgaand aan de lancering zijn Xbox en 343 Industries verheugd om deze gloednieuwe launch trailer, gecreëerd door de genieën bij Blur, aan je te laten zien.

Halo Wars 2 is een Xbox Play Anywhere titel, dus met een digitale aankoop van de game op Xbox One of Windows 10 krijg je de andere versie zonder extra kosten.

Houd Xbox Wire in de gaten, omdat meer nieuws over Halo Wars 2 in de komende weken gedeeld zal worden en zorg ervoor dat je afstemt op de livestream op 17 februari.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x