Home Gaming Forza horizon 2 aangekondigd

Forza horizon 2 aangekondigd

by Mark van Truijen

Microsoft heeft Forza Horizon 2 aangekondigd, het nieuwe deel in deze race franchise. De game zal verschijnen voor de Xbox One en 360 en staat voor eind dit jaar gepland.

De game is de letterlijke opvolger van deel 1, en Forza 5. Hij wordt ontwikkeld door Playground Games, deze waren ook verantwoordelijk voor het eerste deel. Ze werken nauw samen met Turn 10 om zo de kwaliteit te waarborgen.

We (Turn 10 en Playground) geloven dat we een geweldige ervaring voor racefans neer kunnen zetten op de Xbox One”, aldus Ralph Fulton, Creative Director van Forza Horizon 2.

Naast dat de game naar de Xbox One komt, zullen er ook honderden auto’s inzitten. Waaronder de 2015 Lamborghini Huracán. Ook zal het bekende weersysteem weer van de partij zijn mede als het nieuwe driveatar-systeem uit forza 5.

De game zal zich afspelen in het zuiden van Europa, waarbij we veel variatie kunnen verwachten kwa landschappen. Ook zal er weer volop van de muziek genoten kunnen worden, en het muziekfestival zal dan ook weer van de partij zijn.

Waarschijnlijk krijgen we wat bewegende beelden te zien op de E3, maar dat is ook maar gissen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x