Home Gaming For Honor-team kijkt terug op meer dan een jaar aan voortdurende verbeteringen

For Honor-team kijkt terug op meer dan een jaar aan voortdurende verbeteringen

by Sven

For Honor is in de 15 maanden sinds de lancering gegroeid naar een ​​spelersbasis van meer dan 7,5 miljoen spelers. Om ze allemaal gelukkig te houden, betekent dit dat er een voortdurende stroom aan updates is geweest en dat er talloze toevoegingen en verbeteringen zijn geleverd. Sinds de release van For Honor zijn er meer dan 5.000 nieuwe contenttoevoegingen geweest, waaronder zes nieuwe Helden, tien nieuwe maps, vier tijdelijke evenementen en talloze items. Wekelijks zijn er nieuwe toevoegingen, zo vertelt Game Director Damien Kieken: “Het is een grote uitdaging, maar uiteindelijk verveelt het ons nooit en worden we voortdurend verrast door de verhelderende reacties van de spelers.”

De feedback van spelers heeft geleid tot belangrijke toevoegingen aan For Honor, zoals de recent toegevoegde Arena-modus, die spelers alle tijd biedt om hun vaardigheden flink aan te scherpen met of tegen specifieke Helden en aanvallen. Het toevoegen van dedicated servers was een stap die het team ertoe dwong de onderliggende architectuur van het spel opnieuw te bouwen. Dit heeft de stabiliteit en de algehele kwaliteit van de multiplayerervaring enorm verbeterd.

Het eerste jaar was een succesvol jaar en er komen nog meer grote veranderingen en toevoegingen aan. Grote verrassingen worden onthuld tijdens de Ubisoft E3 persconferentie op 11 juni om 22.00 uur Nederlandse tijd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x