Home Gaming Football Manager 2022 komt op 9 november

Football Manager 2022 komt op 9 november

by Jos Vis

Voetbal gaat niet alleen over de beste zijn en winnen; succes betekent meer als het wordt verdiend, en fans kunnen de uitdaging aangaan om succes te behalen voor hun favoriete club in Football Manager 2022. De nieuwste release in de iconische series van Sports Interactive en SEGA zal op 9 november debuteren op Steam , de Epic Games Store en de Microsoft Store.

YouTube video


Zowel FM22 als FM22 Xbox Edition zullen beschikbaar zijn met Xbox Game Pass op dag één, een historische primeur voor de serie. Xbox Game Pass voor pc-leden kunnen genieten van de ongeëvenaarde diepgang en het realisme van FM22, terwijl Xbox Game Pass voor console-leden de managementzaken vanuit hun luie stoel kunnen afhandelen met FM22 Xbox Edition. Beide titels zijn beschikbaar voor Xbox Game Pass Ultimate-leden.

Miles Jacobson, Studio Director van Sports Interactive, zei: “FM22 zal nieuwe wegen inslaan voor de Football Manager-serie als we op dag één aankomen met Xbox Game Pass. Het succes van onze terugkeer naar Xbox vorig jaar overtrof zelfs onze verwachtingen en we zijn verheugd om onze samenwerking met Microsoft uit te breiden om Game Pass-leden de kans te geven om het dichtst bij een echte voetbalmanager te komen.”

FM22 biedt nieuwe, vooruitstrevende manieren voor managers om hun winnende voordeel te vinden en hun voetbalstijl bij te brengen om hun erfenis als manager groot te verstevigen. We zullen de komende weken nieuwe gamefuncties onthullen op de sociale kanalen van Football Manager en de Football Manager-website.

Vanaf vandaag tot de lancering ontvangen fans die FM22 (voor pc en Mac) vooraf kopen bij een door SEGA goedgekeurde digitale retailer* 10% korting en de kans om hun managementcarrière eerder op schema te beginnen met Early Access to FM22 . Direct vooraf kopen in de Microsoft Store is binnenkort beschikbaar.

Early Access zal ongeveer twee weken voorafgaand aan de officiële straatdatum beschikbaar zijn via Steam, de Epic Games Store en de Microsoft Store, en singleplayer-carrières die in die periode zijn begonnen, kunnen worden overgedragen naar de uiteindelijke game.

Football Manager 2022 Mobile (op iOS en Android) is ook klaar voor het nieuwe seizoen en zal beschikbaar zijn op 9 november met functie-informatie die in oktober wordt onthuld.

Binnenkort komen de volledige releasedetails van Football Manager 2022 Touch, inclusief onze terugkeer naar Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x