Home Gaming Football Manager 2020 Touch nu verkrijgbaar voor Switch

Football Manager 2020 Touch nu verkrijgbaar voor Switch

by Jos Vis

Football Manager 2020 Touch is nu beschikbaar op de Nintendo Switch als digitale download in de Nintendo eShop. Football Manager keert terug naar de Switch met de 2020 Touch-editie die volledig gebruik maakt van de innovatieve bedieningssystemen van de Switch en veel van de verbeteringen en updates van FM20 bevat.

Touch is een super gestroomlijnde en gelikte FM-ervaring waarmee managers door de seizoenen kunnen snellen zonder in de details te raken.

Nieuwe toevoegingen voor dit seizoen zijn onder meer:

Club Vision
Ontwikkel een cultuur, werk samen met het bestuur om voortdurende doelen te bereiken en zet een koers uit voor je club om de komende seizoenen vooruit te gaan.

Ontwikkelingscentrum
Neem de volledige controle over de activiteiten van je jeugdteam in een nieuwe allesomvattende hub. Verzorg je jonge sterren vanaf het moment dat ze aankomen tot ze klaar zijn voor actie van het eerste team.

Vernieuwde contractonderhandelingen
Een nieuwe interface maakt het onderhandelen over contracten sneller en eenvoudiger dan ooit en nieuwe speeltijdterminologie geeft je een duidelijker beeld van hoe vaak spelers verwachten te spelen en of je aan hun verwachtingen voldoet.

Verbeterde grafische weergave
Opnieuw ontworpen speler- en managermodellen, verbeterde verlichting en gereviseerde pitch-visuals zorgen samen voor de best uitziende wedstrijdervaring tot nu toe.

Gouden generatie en droomoverdracht
Garandeer een extreem getalenteerde groep jongeren die tegelijkertijd binnenkomen met de nieuwe Golden Generation die kan worden ontgrendeld of draag de speler van je dromen rechtstreeks naar je club met de verbruiksartikel Dream Transfer.

456725dee6058b61bc8.99566938-FM 20 FTT Key Art AW For Supply All Players Full
456725dee5ecc0eefd7.85256462-Playing Time Pathway

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: