Home Gaming Focus Home Interactive werkt samen met Sumo Digital

Focus Home Interactive werkt samen met Sumo Digital

by Jos Vis

Focus Home Interactive verwelkomt graag haar nieuwe partnerstudio’s, Sumo Digital, een van de grootste onafhankelijke game-ontwikkelstudio’s in het Verenigd Koninkrijk. De studio heeft ervaring met enkele van de grootste namen in de branche, waaronder Sony, Microsoft en Sega. De eerste vrucht van deze samenwerking is het leveren van een multiplayer-ervaring zonder compromis in een universum dat zo donker als het gewelddadig is, ontwikkeld door Sumo Newcastle, het team achter EVE: Valkyrie.

“We zijn zeer verheugd om samen te werken met Sumo Digital, een wereldberoemde ontwikkelstudio. We werden meteen verleid door het project van het uiterst getalenteerde team in Newcastle, dat een prachtige artistieke richting bood in een donker universum en een compromisloze gameplay die altijd entertaint. Samen met zijn multiplayer- en communitycomponenten, vertrouwen we erop dat de titel een zeer groot aantal spelers zal aantrekken”, aldus John Bert, COO van Focus Home Interactive.
 
“We zijn erg verheugd om met Focus Home Interactive te werken,” zei Gary Dunn, MD, Sumo Digital. “Vanaf de allereerste bijeenkomst was het duidelijk dat ze een dynamische uitgever zijn met een passie voor games en dat ze onze wens delen om originele titels van hoge kwaliteit te maken. Ze hebben de wereld die we creëren volledig omarmd en zien er erg naar uit wat we geloven zal een zeer productieve samenwerking zijn.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: