Home GamingAndroid Fitbit introduceert Windows 10-app met nieuwe, verbeterde functies

Fitbit introduceert Windows 10-app met nieuwe, verbeterde functies

by Mark van Truijen

Fitbit, Inc., marktleider in ‘connected devices’ op het gebied van gezondheid en fitness, introduceert de Fitbit for Windows 10-app. Met de app levert het bedrijf een meer verbonden en vloeiender app-design waarmee gebruikers het overzicht van hun gezondheids- en fitnessprestaties personaliseren op al hun Windows-apparaten. Met de nieuwe Windows 10-app hebben gebruikers op elk fitnessniveau eenvoudiger toegang tot, en realtime inzicht in hun belangrijkste persoonlijke data. Fitbit helpt gebruikers hun stappen, activiteiten, trainingen, voeding, gewicht en slaap bij te houden, en biedt de informatie die zij nodig hebben om hun doelstellingen nog beter te bereiken. Fitbit-gebruikers downloaden de Windows 10-app eenvoudig op hun desktop en tablet via de Windows Store. Fitbit for Windows 10 is later dit jaar ook beschikbaar voor de mobiele versie van Windows 10 en voor Xbox One.

“Inzichten in gezondheids- en fitnessprestaties helpen Fitbit-gebruikers nauwkeurige beslissingen te nemen gedurende de dag: van de keuze voor een lunch tot het nemen van de trap in plaats van de lift, of het tijdstip waarop ze naar bed gaan”, zegt James Park, CEO en directeur van Fitbit. “Net als op andere platformen blijven we features ontwerpen, die mensen via onze mobiele apps in staat stellen om met informatie en motivatie hun doelstellingen te bepalen en te bereiken. Voor de nieuwe Windows 10-app werkten we nauw samen met Microsoft om ervoor te zorgen dat Windows-gebruikers nog eenvoudiger toegang hebben tot, en gebruik kunnen maken van de informatie die er voor hen het meest toedoet, op al hun Windows-apparaten. Zo steunen we hen in hun fitnessactiviteiten.”

Belangrijke functies van de nieuwe Fitbit for Windows 10-app

  • Vernieuwde live-tegels met meer informatie en nieuwe notificatietypes om gebruikers snel toegang te geven tot hun belangrijkste data, en ze in staat te stellen gepersonaliseerde gezondheids- en fitnessdoelstellingen te bereiken.
  • Snelle acties om gebruikers te helpen hun activiteiten, zoals eten, water drinken en training, bij te houden. Ook stellen zij met één simpele klik op de knop herinneringen efficiënter in om frequenter loggen te stimuleren.
  • Cortana®-ondersteuning laat gebruikers opdrachten inspreken op Windows 10-tablets, -pc’s en -mobiele telefoons. Bijvoorbeeld: “Fitbit, ik heb kip gegeten als avondeten” of “Fitbit, Ik heb drie kilometer hardgelopen”. Zo wordt het loggen van voeding en activiteiten verder geautomatiseerd en vereenvoudigd.
  • Een notificatiecentrum brengt alle belangrijke notificaties en berichten nog betrouwbaarder in kaart, waardoor gebruikers moeiteloos hun vooruitgang bekijken of gemotiveerd blijven door aanmoedigingen en steun van familie en vrienden.
  • Betere synchronisatie met Bluetooth op alle Windows 10-apparaten met ondersteunde hardware biedt gebruikers snellere toegang tot hun statistieken, zodat zij op tijd de juiste beslissingen nemen om hun doelstellingen te bereiken.
  • Een universeel design met Continuum-ondersteuning stelt gebruikers in staat om hun belangrijkste persoonlijke data realtime aan te passen en te bekijken, met een uitgebreide visuele ervaring op elk Windows 10-apparaat.

Deze belangrijkste functies illustreren de voortdurende innovatie van het Fitbit-platform dat ‘connected devices’ op het gebied van gezondheid en fitness combineert met software en diensten. Dit is inclusief een online dashboard en mobiele apps, data-analyses, motiverende en sociale tools, gepersonaliseerde inzichten en virtuele coaching met op maat gemaakte fitnessplannen en interactieve work-outs. Als eerste product in de sector, dat directe mobiele synchronisatie biedt met het Windows Phone-platform, hebben Fitbit-producten brede mobiele compatibiliteit met computers en met meer dan tweehonderd Windows Phone-, iOS– en Android-apparaten, plus integratie met apps van derde partijen. De nieuwe Fitbit for Windows 10-app is gratis verkrijgbaar en compatibel met alle Fitbit-producten inclusief de Fitbit Surge™, Fitbit Charge HR™, Fitbit Charge™, Fitbit Flex®, Fitbit One® en Fitbit Zip®, en de Aria®Wi-Fi Smart Scale. Bezoek de Windows Store om de gratis Fitbit for Windows 10-app te downloaden.

Bezoek www.fitbit.com voor meer informatie over Fitbit-producten en -diensten.

lvt_hires_Tablet_Labels Desktop2-1a570806ea23fada3458405d7b84bb83 Desktop-e90c2ea0eab6d34ec7641e1dbbfc9c7d 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x