Home GamingAndroid Fire Emblem Heroes is vanaf nu beschikbaar voor smartphones en tablets

Fire Emblem Heroes is vanaf nu beschikbaar voor smartphones en tablets

by Mark van Truijen
Fire Emblem Heroes, Nintendo’s nieuwste avontuur voor telefoons en tablets, is vanaf nu beschikbaar voor zowel iOS als Android. Fire Emblem Heroes is een originele strategy-RPG over twee koninkrijken die een bittere strijd leveren. Spelers nemen de rol aan van een summoner en bouwen hun legers op door Fire Emblem-helden uit de volledige serie op te roepen.
Spelers kunnen zich wagen aan strategische en tactische gevechten die op maat zijn gemaakt voor een mobiele ervaring. Daarbij kunnen ze zowel nieuwe strijders als legendarische helden gebruiken. Sommige bekende helden worden bondgenoten, andere worden generaals van vijandelijke legers en trekken tegen je ten strijde.
Spelers kunnen volledig genieten van de rijke, tactische role playing-opties op kleine maps die perfect passen op een smartphone-scherm. Deze maps lenen zich ook voor kortdurende sessies. Leid je leger de strijd in met de eenvoudige aanraak- en sleepbesturing, inclusief de mogelijkheid om aan te vallen door een bondgenoot over een vijand te slepen. Als je elke vijand op een map hebt verslagen, heb je gewonnen.
Naast de verhalende stand, kunnen spelers andere spelstanden spelen om hun legers te versterken, tegen andere spelers te strijden en veel meer. Via gratis updates worden nieuwe personages en content toegevoegd voor nog meer uren speelplezier.
Ga voor meer informatie over naar de Fire Emblem Heroes-website. Fire Emblem Heroes is verkrijgbaar als gratis download met opties voor aanvullende aankopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x