Home Gaming Final Fantasy XV x Afrojack in Club Ampere voor Europees lanceringsfeest

Final Fantasy XV x Afrojack in Club Ampere voor Europees lanceringsfeest

by Mark van Truijen

Om te vieren dat het langverwachte FINAL FANTASY® XV morgen verschijnt, komt Square Enix Ltd, vandaag met nieuws over een exclusief lanceringsfeest dat vandaag, maandag 28 november, plaatsvindt in Club Ampere in Antwerpen.

Op het evenement verschijnt de Grammy award winnende DJ en producer Afrojack, die met SQUARE ENIX heeft samengewerkt om een track voor de game te remixen. Deze track is te horen in de FINAL FANTASY XV feat. Afrojack-trailer die eerder dit jaar verscheen: http://youtu.be/cAjfzZekHGw. Tijdens het evenement zijn er ook DJ-sets van andere artiesten van Afrojacks label Wall Recordings.

Tijdens dit besloten evenement zijn ook leden aanwezig van het FINAL FANTASY XV art-team die live art-demonstraties geven. Uiteraard zijn er daarnaast live gameplaybeelden om de lancering van de game te vieren.

Hoewel het evenement alleen op uitnodiging toegankelijk is, kunnen fans het toch via een live stream volgen. Dat kan op 28 november vanaf 19:30 uur via onderstaande kanalen:

FINAL FANTASY XV is vanaf 29 november verkrijgbaar voor de Xbox One en het PlayStation®4-systeem. Ga voor meer informatie over FINAL FANTASY XV naar: http://www.finalfantasyxv.com/.

Over Afrojack:
De Grammy Award winnende producer/songwriter/DJ Afrojack is één van de meest innovatie en gewilde artiesten van vandaag. Hij blijft grenzen doorbreken om muziek in heel nieuwe richtingen te voeren. Sinds hij in 2010 doorbrak met de platinum hitsingle “Take Over Control,” heeft de in Nederland geboren, genres overstijgende muzikant zijn productieskills ingezet voor tracks als David Guetta’s no. 1 smash “Titanium (feat. Sia)” en werkte hij mee aan grote hits voor artiesten als Beyoncé, Pitbull en will.i.am. Als vitale kracht in elektronische muziek speelde hij een hoofdrol bij de explosieve populariteit van het genre en werd hij een van de eerste grote DJ’s die een permanente plek kregen in Las Vegas. Tot de recente output van Afrojack behoren diverse samenwerkingen onder zijn eigen label Wall Recordings. Met zijn steeds dynamischere carrière vervult hij zijn levenslange missie om barrières te doorbreken voor “a continuous flow of music.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x