Home Gaming FINAL FANTASY XII THE ZODIAC verschijnt 1 februari op pc

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC verschijnt 1 februari op pc

by Mark van Truijen

Nadat vorig jaar al meer dan een miljoen exemplaren van FINAL FANTASY® XII THE ZODIAC AGE™voor de PlayStation®4 zijn verscheept, heeft Square Enix Ltd., aangekondigd dat spelers vanaf 1 februari 2018 de wonderlijke wereld van Ivalice ook op pc kunnen bezoeken.

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE op STEAM® bevat alle moderne verbeteringen en functies van de PlayStation®4-versie, zoals moderne beelden, een geremasterde soundtrack, de nieuwe spelstanden Speed en Trial, een doorspoelfunctie, en vele andere vernieuwingen. Daarnaast kunnen pc-bezitters genieten van de volgende nieuwe functies:

  • 60FPS – Ivalice oogt fraaier dan ooit nu de game draait op 60FPS
  • Compatibel met 21:9 ultra-wide monitors – Geschikt voor maximaal drie monitoren voor een potentiële 48(16×3):9-ervaring
  • New Game Plus en New Game Minus – Post-game-content is nu meteen vanaf het begin van de game beschikbaar
  • Drie achtergrondmuziekopties – De originele muziek, een door een orkest ingespeelde versie en de soundtrackversie zijn vanaf het begin van de game beschikbaar
  • Maximale License Points en Gil – Nieuwe functies bieden spelers max License Points en Gil in het configuratiescherm
  • Volledige ondersteuning van controllers, Steam Trading Cards en meer om de ervaring op pc’s te optimaliseren

Om de lancering van de game te vieren, verschijnt een speciaal lanceringsprogramma op 2 februari om 09:00 uur, met meer informatie over de nieuwe functies van de pc-versie. Tijdens dit programma beantwoorden Producer Hiroaki Kato en Director Takashi Katano vragen die ze via Twitter ontvingen van FINAL FANTASY-fans. Liefhebbers kunnen dit programma bekijken op het SQUARE ENIX YouTube-kanaal, inclusief Engelse ondertiteling.

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is nu verkrijgbaar voor de PlayStation®4, en vanaf 1 februari 2018 op STEAM. Fans die de game in de eerste week na de lancering aanschaffen op STEAM ontvangen een korting van 20%, drie digitale muziektracks en een nieuwe STEAM-skin met illustraties van de beroemde FINAL FANTASY-artist Isamu Kamikokuryo.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x