Home Gaming Final Fantasy X X2 HD Remaster Riskeer alles voor liefde en hoop

Final Fantasy X X2 HD Remaster Riskeer alles voor liefde en hoop

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd.,heeft vandaag een verbluffende trailer uitgebracht voor de komende release van FINAL FANTASY® X / X-2 HD Remaster voor de Nintendo Switch™ en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. De trailer laat fans opnieuw kennis maken met de geliefde helden Tidus en Yuna en de magische wereld van Spira.

In FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster beleven spelers twee buitengewone verhalen vol avontuur en spanning, waarin Tidus en Yuna moeten samenwerken met hun vrienden om de gevaarlijke vijanden te overwinnen die hun wereld bedreigen. Met emotionele verhalen, diepgaande tactische gevechten en tientallen uren aan content is FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster een perfecte kans om twee van de populairste titels uit de FINAL FANTASY-serie te ontdekken.

De fysieke versies van FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster voor de Nintendo Switch™ bevatten een omkeerbare hoes met prachtig artwork van de helden uit de game.

De fysieke versies van FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster voor de Nintendo Switch™ bevatten een omkeerbare hoes met prachtig artwork van de helden uit de game.

FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 zowel digitaal als fysiek beschikbaar voor de Nintendo Switch en alleen digitaal voor de Xbox One-familie van apparaten. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: