Home Gaming Final Fantasy X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII The Zodiac Age nu als pre-order

Final Fantasy X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII The Zodiac Age nu als pre-order

by Pim, Sel

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de hooggeprezen FINAL FANTASY® X / X-2 HD Remaster enFINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™ nu beschikbaar zijn als digitale pre-orders. Deze twee klassieke titels verschijnen in april voor het Nintendo Switch™-systeem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X.

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE oogt dankzij de hd-graphics fraaier dan ooit. Ook kunnen spelers nu kiezen voor de originele of een geremasterde soundtrack en genieten van de nieuwe trial mode. Andere toevoegingen en verbeteringen zijn:

  • Job-resetfunctie: Door in Rabanastre te praten met Montblanc, de leider van Clan Centurio, kunnen spelers de jobs van hun teamleden resetten en veranderen, zodat ze de jobs van hun party naar eigen voorkeur kunnen aanpassen.
  • Aanvullende Gambit-sets: Gambits laten spelers de AI van hun party aanpassen. Daarvoor kunnen spelers nu drie unieke sets creëren, waarna spelers eenvoudig van sets kunnen wisselen al naar gelang de situatie, bijvoorbeeld bij het verkennen van maps of tijdens eindbaasgevechten.
  • Verbeterde ‘New Game+’: Deze biedt spelers de mogelijkheid om de game te beginnen met teamleden van level 90 en behoud van bepaalde voorwerpen uit eerdere playthroughs, zoals wapens, magie en gil.
  • Specifiek voor de Xbox One X – Ondersteunt tot 60fps.

Om de komende release van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE te vieren, heeft Isamu Kamikokuryo, de illustrator van de serie, gloednieuw artwork gemaakt van de iconische hoofdrolspelers. 

Bekijk hier de FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE SWITCH & XBOX ONE-trailer:

SQUARE ENIX heeft ook een nieuwe trailer onthuld voor FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster die spelers een indruk geeft van het emotionele verhaal en de spannende gameplay waar ze naar uit kunnen kijken. De game biedt moderne graphics, de mogelijkheid om te schakelen tussen de originele of opnieuw gearrangeerde soundtrack, en tientallen uren aan avontuurlijke en spannende content. Bekijk hier de ‘Your Story Begins’-trailer:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: