That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PS4, PS5

Final Fantasy 7 Remake kan ook naar de PS5 komen

Het is niet zo onduidelijk meer, de Next Gen staat bijna voor de deur. Microsoft’s Project Scarlett komt in de winter van 2020, Sony moet nog een datum geven voor de PS5, men verwacht wel dat het rond die tijd zal liggen. Dat geeft wel wat vragen voor komende releases, waaronder de Final Fantasy 7 Remake.

Als je kijkt naar de release datum is het niet heel gek om te denken dat toekomstige items dan naar de PS5 komen, wat we ook niet weten is of Square Enix het begin gaat brengen. Met het feit dat de PS5 backwards compatible is wordt het toch wel een optie dat FF 7 Remake ook naar de PS5 komt. Maar zal Square dan ook plannen hebben om een verbeterde re-release uitbrengen voor de PS5?

Game Informer gaf deze vraag aan Square Enix’s president en CEO, Yosuke Matsuda, welke liet weten dat het ontwikkelingsteam de game aan het bouwen is met de Current en Next Gen in gedachte.

“I believe that our teams have made it so that the game will support both the next generation and the current generation of consoles,” zei hij. “I believe it is being developed so that it is going to be playable on both, so I’m not really concerned about that and I believe that the fans are also going to be able to enjoy it on both, including the next-generation of consoles.”

Het is niet officieel bevestigd maar hopen mag men altijd.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE