Home Events Film by the Sea Schiermonnikoog verschoven

Film by the Sea Schiermonnikoog verschoven

by Pim, Sel

Gezien de huidige coronamaatregelen ziet de organisatie van Film by the Sea Schiermonnikoog zich genoodzaakt het festival te verschuiven van januari naar maart. De tweede editie van Film by the Sea Schiermonnikoog zal plaatsvinden van 18 tot en met 20 maart in het onlangs geheel gerenoveerde Dorpshuis te Schiermonnikoog. Het festival is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen Filmhuis aan Zee, Schiermonnikoog en Film by the Sea, het jaarlijkse filmfestival in Zeeland in september.

De eerste editie van Film by the Sea Schiermonnikoog vond plaats in januari 2020 en was een groot succes. In korte tijd waren de meeste voorstellingen uitverkocht. De bezoekers waren enthousiast over de intieme en ontspannen sfeer in combinatie met een heerlijk filmdiner, een duurzaam ontbijt én Europese topfilms. En dat allemaal op het kleinste Waddeneiland, gedragen door vrijwillige, film minnende eilanders. Dit succes en ook de komst van veel bezoekers van het vaste land smaakte naar meer. 

Met de oprichting van de eigen stichting ‘Filmhuis aan Zee Schiermonnikoog’ in het najaar van 2021 en de inmiddels formele bevestiging van de samenwerking met Vlissingen, is de organisatie klaar voor een mooie toekomst met het vertonen van films op het eiland, te beginnen met de tweede editie van Film by the Sea Schiermonnikoog.

Voor alle  informatie: https://www.vvvschiermonnikoog.nl/filmfestival/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x