Home Movies Film aanbod September 2018 voor Pathé Thuis

Film aanbod September 2018 voor Pathé Thuis

by Pim, Sel

De zomer is bijna voorbij en de koudere dagen komen er weer aan dus is het wel lekker om s’avonds een filmpje op te gaan zetten. Pathé Thuis krijgt in September weer een nieuw aanbod met films check hieronder welke dit zijn:

Deadpool 2
In het langverwachte Deadpool 2 volgen we de iconische en grofgebekte superheld Wade Wilson. Ook deel twee van de Marvel-reeks zit vol grappen, gewelddadige actiescènes en niet-zo-subtiele verwijzingen naar de rest van het Marvel-universum. Naast de vertrouwde gezichten van Ryan Reynolds als Deadpool en Morena Baccarin (Homeland) als Vanessa, maken een hoop andere bekende namen hun opwachting, van  Josh Brolin en Matt Damon tot Brad Pitt en Hugh Jackman.

A Quiet Place
Hoewel er in de horrorfilm nauwelijks wordt gepraat, is A Quiet Place een van de spannendste films van dit jaar. In het bijzondere regiedebuut van acteur John Krasinski (The Office) zien we hoe een familie probeert te overleven in een wereld die wordt gedomineerd door monsters die alleen op geluid afkomen. De tagline van de film is niet voor niks: ‘If they hear you, they hunt you´. Hoofdrollen in de film worden gespeeld John Krasinski en zijn vrouw en actrice Emily Blunt (The Girl on the Train).

Solo: A Star Wars Story
Solo: A Star Wars Story vertelt het verhaal van de jonge Han Solo met Alden Ehrenreich in de iconische rol van Harrison Ford. In dit deel van de Star Wars-reeks zien we hoe Han langzaamaan verandert in de bekende smokkelaar en zijn sidekick Chewbacca ontmoet. De twee gaan op een reis die bepalend is voor het leven van de meest bekende helden uit de Star Wars-saga. Een spannende avonturenfilm voor fans van de reeks en actie. De rest van de cast bestaat uit onder andere Woody Harrelson, Emilia Clarke en Donald Glover.

In de komedie I Feel Pretty met comédienne Amy Schumer in de hoofdrol stellen regisseurs Abby Kohn en Marc Silverstein (Never Been Kissed) het overheersende schoonheidsideaal aan de kaak. Als Renee (Schumer) tijdens een les spinning met haar hoofd hard tegen de grond valt, is ze ervan overtuigd dat ze beeldschoon is en meer verdient dan dat ze momenteel krijgt. Haar nieuwgewonnen zelfvertrouwen laat zien dat wat je uitstraalt belangrijker is dan hoe je eruitziet. Naast Amy Schumer, vertolken Michelle Williams, Naomi Campbell en Emily Ratajkowski ook rollen in deze film.

Bad Samaritan
Een brutale huisinbraak, een vastgeketend meisje en een gruwelijke moordkamer… Bad Samaritan bevat alle ingrediënten voor een zenuwslopend kat-en-muisspel. De getalenteerde fotograaf Sean runt samen met een vriend een louche parkeerservice. Wanneer de arrogante zakenman Cale zijn Maserati bij hen afgeeft, grijpt Sean zijn kans en glipt hij Cale’s huis binnen met zijn eigen sleutelbos. Op de schokkende vondst die hij daar doet is hij niet voorbereid: een vastgeketend meisje in een gruwelijke moordkamer. Cale dringt Sean’s leven binnen en opent de jacht op iedereen die hem lief is. Een levensgevaarlijk spel volgt waarin niemand veilig is voor de moordlustige Cale.

  • Isle of Dogs – Aandoenlijke animatiefilm van Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel) met bekende stemmen van onder andere Bill Murray en Scarlett Johansson. Vanaf nu beschikbaar.
  • Midnight Sun – Romantisch drama over een tiener die door een zeldzame ziekte niet overdag naar buiten kan. Met Bella Thorne en Patrick Schwarzenegger in de hoofdrol. Vanaf nu beschikbaar.
  • Gringo – Zwarte komedie met Charlize Theron en Joel Edgerton in de hoofdrol. Te zien vanaf 4 september.
  • The Death of Stalin – Satirische, politieke komedie over de strijd om macht tussen Rusland en het Westen. Te zien vanaf 5 september.
  • Under the Tree – Komisch IJslands drama over een burenruzie die uit de hand loopt. De film was dit jaar de IJslandse inzending voor de Oscars. Te zien vanaf 17 september.
  • Truth or Dare – Spannende thriller over een uit de hand gelopen spelletje van studenten. Te zien vanaf 18 september.
  • La Villa – Een Frans drama dat zich afspeelt in een dorp aan de kust van Marseille. De ontroerende film won meerdere prijzen tijdens het filmfestival in Venetië. Te zien vanaf 21 september.
  • Der Hauptmann – Award winnend drama waarin een gewone Duitse soldaat verandert in een massamoordenaar voorafgaand aan het einde van WOII. Te zien vanaf 27 september
  • Loving Pablo (Escobar) – Biopic over het leven van de minnares van Pablo Escobar. Met Javier Bardem en Penelope Cruz in de hoofdrol. Vanaf 17 september te koop, vanaf 1 oktober te huur.
  • Love, Simon – Grappige en aandoenlijke film over een middelbare scholier die uit de kast komt. Vanaf 24 september te koop, vanaf 8 oktober te huur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x