Home Gaming3DS FIFA Mobile nu beschikbaar!

FIFA Mobile nu beschikbaar!

by Mark van Truijen

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigde vandaag aan dat EA SPORTS™ FIFA Mobile wereldwijd* beschikbaar is als een gratis download** in de App Store℠, Google Play™ en Windows 10 Store. FIFA Mobile is ontwikkeld voor spelers die op zoek zijn naar een snel, leuk en toegankelijk voetbalspel, waarbij nog steeds de diepgaande speltypes en hoge kwaliteit geboden worden die zo kenmerkend zijn voor de EA SPORTS FIFA-franchise. Spelers kunnen aan de slag met hun favoriete spelers, clubs en competities in een authentieke voetbalervaring. Dankzij nieuwe exclusieve features zoals het speltype Aanval, dagelijkse evenementen die gebaseerd zijn op het nieuws van de dag en een baanbrekende benadering van het samenstellen van selecties, is FIFA Mobile een totaal nieuwe manier van voetbal spelen op je mobiel.

Download FIFA Mobile hier.

“Toen we FIFA Mobile maakten, hebben we ons erop geconcentreerd om spelers de spannendste onderdelen van het voetbal snel en op een leuke manier aan te bieden. Hierbij kregen de gameplay en meeslepende nieuwe manieren om onderweg FIFA te spelen, de voorrang,” aldus Todd Batty, senior producer. “Dit betekende dat we een spel moesten maken dat optimaal gericht was op de mobiele speler. Dit komt neer op een leuk en sociaal spel dat snel laadt, vloeiend werkt op allerlei apparaten en dat qua download niet al te groot is en toch diepgaande functies en content in het spel te bieden heeft.”

Het speltype Aanval is een nieuwe feature om EA SPORTS FIFA op mobiel te spelen en draait helemaal om doelpunten maken. In dit op beurten gebaseerde speltype boordevol actie en snelle wedstrijden, moeten spelers proberen zo veel mogelijk aanvalsscenario´s te gebruiken en daarna de actie over te dragen aan hun tegenstander om hetzelfde te doen. Met elk gescoord doelpunt verdien je fans in het spel die je zullen helpen op te klimmen naar hogere divisies.

FIFA Mobile introduceert Competities, waarin spelers een competitie met vrienden kunnen opzetten of zich kunnen aansluiten bij een bestaande competitie met maximaal 32 spelers van over de hele wereld. Strijd in competities en kom steeds hogerop in de klassementen. Daarnaast kunnen spelers coöperatieve competitie-achievements verdienen, om bragging rights strijden in kampioenschappen tussen competities, en andere competities uitdagen in toernooien.

Mobiele spelers die geïnteresseerd zijn in het samenstellen van selecties, hebben met Plannen een systeem waarmee ze ongewenste items kunnen verwijderen door ze te combineren en in te wisselen voor nieuwe items in de vorm van in-gamebeloningen. Dankzij Plannen kunnen spelers een grotere en meer diepgaande club bouwen, terwijl het ook een eenvoudige hulpmethode is om waardevolle items in de game te ontgrendelen. 

Al deze nieuwe manieren om te spelen worden aangevuld met een volledig hybride gebaren- en aanraakbediening. Dit geeft ervaren spelers meer strategische opties, terwijl de gameplay eenvoudig en leuk blijft voor iedereen.

FIFA Mobile is in feite een live-dienst, die nieuwe, authentieke dagelijkse content en uitdagingen biedt, gebaseerd op het nieuws van de dag in de echte voetbalwereld.Als het in de voetbalwereld gebeurt, kunnen spelers het mogelijk ook in FIFA Mobile beleven via Live-evenementen, nieuwe Plannen of door nieuwe content in pakketten aan te treffen.  

FIFA Mobile ondersteunt een breed arsenaal aan apparaten, kan in 19 talen gespeeld worden en is kleiner dan 100 MB, wat groot genoeg is voor meer dan 30 competities, 650 clubs en 16.000 voetballers.

Ga voor meer informatie over FIFA Mobile naar Twitter, Facebook of https://www.easports.com/fifa/fifa-mobile.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: