Home Gaming FFXV Windows Edition met Sims 4 content

FFXV Windows Edition met Sims 4 content

by Sven

Square Enix Ltd., heeft de handen ineen geslagen met Electronic Arts® en Maxis®, de studio achterThe Sims®, om exclusieve The Sims 4™-content naar FINAL FANTASY® XV WINDOWS EDITION te brengen. Spelers die FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION tussen 6 maart en 1 mei aanschaffen via Origin® ontgrendelen een uniek kostuum in Sims-stijl: het beroemde Sims 4-lamapak met Plumbob. Deze kan Noctis in de campaign dragen, en is ook geschikt voor de avatars van spelers inFINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES.

Een nieuwe video met het lamapak en de Plumbob in FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION is hier beschikbaar:

Spelers die de game pre-orderen op Origin ontvangen als bonus ook de “FFXV Decal Selection” , een serie kleurrijke bestickeringen voor de Regalia-wagen, inclusief afbeeldingen van Gladiolus, Prompto en Ignis, alsmede de mannen en vrouwen van de Kingsglaive.

Niet alleen FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION-spelers worden getrakteerd op exclusieve content, want om de FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION te vieren kunnen vanaf 8 maart alle bezitters van The Sims 4 een special kostuum van een gekroonde prins Noctis Lucis Caelum voor hun avatars downloaden.

Daarnaast is nu een gratis speelbare demo van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION beschikbaar. De demo laat spelers het complete Chapter 1 spelen, inclusief de tutorial en eerste missies van het epische avontuur in Eos, nog voordat de game op 6 maart beschikbaar komt via STEAM, Origin en de Microsoft Store. Ga voor meer informatie naar: https://www.finalfantasyxv.com/uk/windows-edition/demo

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x