Home GamingAndroid FFXIV Patch 4.25 vanaf 13 maart

FFXIV Patch 4.25 vanaf 13 maart

by Mark van Truijen

Op 13 maart wordt de FINAL FANTASY® XIV: Stormblood™-saga vervolgd met de release van patch 4.25 die spelers toegang geeft tot het verboden land Eureka. Deze regio daagt spelers uit met nieuwe gevechtselementen die cruciaal zijn voor het verkrijgen van krachtige nieuwe wapens. Deze contentupdate is ook goed voor het laatste hoofdstuk in de avonturen van de buitengewone inspecteur Hildibrand.

FFXIV 2e beeld.png

Het verboden land Eureka is een enorm, onbekend gebied dat enkele gameplay-wijzigingen met zich meebrengt:

  • Field Area-stijl gameplay: Maximaal 144 spelers kunnen zich in hetzelfde gebied bevinden. Daarbij worden ze aangemoedigd om samen met andere avonturiers op beruchte monsters te jagen en gezamenlijke doelen na te streven.
  • Progressie van spelers: Spelers kunnen elementaire EXP verdienen om hun vermogen de elementen te gebruiken te versterken. Ze kunnen ook de nieuwe Magia Board-functie gebruiken om hun elementaire affiniteiten aan te passen, wat zeker van pas zal komen bij het verkennen van Eureka.
  • Aangepaste gevechtsmechanieken: De gevechten krijgen nieuwe strategische diepgang met een elementensysteem. Dit systeem laat spelers een Magia Board gebruiken om de elementaire affiniteit van hun aanvallen af te stemmen op hun vijanden. Voordat ze eropuit trekken kunnen spelers met een Magia Melder de elementen van hun Magia Board aanpassen. Daarbij is het de kunst de setup zo goed mogelijk af te stemmen op het doel van het avontuur.
  • Beloningen: Spelers kunnen tijdens het verkennen van Eureka speciale kristallen vinden en deze bij de beroemde smid Gerolt inleveren voor het verbeteren van wapens en uitrusting.

Tot 14 maart vindt ook het jaarlijkse Little Ladies’ Day-evenement plaats. The Songbirds keren terug naar Eorzea™ voor een nieuw optreden, en spelers kunnen deelnemen aan de festiviteiten en een speciale questline voltooien om drie nieuwe emotes te verdienen.

Lees hier meer over Little Ladies’ Day 2018: http://sqex.to/XTv

FFXIV 3e beeld.png

Met de FINAL FANTASY XIV Online Free Trial kunnen nieuwe spelers zich bij de miljoenen avonturiers in het gebied Eorzea ™ aansluiten. De gratis proefversie laat iedereen van alle content genieten tot level 35*, tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x