Home GamingAndroid Feestelijke updates voor Pokemon Unite

Feestelijke updates voor Pokemon Unite

by Jos Vis

The Pokémon Company International heeft vandaag een lawine aan feestelijke updates voor Pokémon UNITE bekendgemaakt, waaronder het gloednieuwe event Snowball Battle in Shivre City. Van 15 december 2021 tot 16 januari 2022 zit het spel ter gelegenheid van de feestdagen boordevol nieuwe uitdagingen en verrassingen.

YouTube video

Nieuwe Pokémon Tsareena en Dragonite betreden binnenkort het strijdtoneel in Pokémon UNITE
De festiviteiten beginnen morgen met de lancering van Tsareena, een nieuwe Pokémon die toegevoegd wordt aan de steeds langere lijst met Pokémon in het spel. Als All-Rounder biedt Tsareena Trainers nieuwe tactische mogelijkheden en leuke nieuwe speelwijzen en nieuwe aanvallen zoals Trop Kick en Grassy Glide die het strategische teamspel op z’n kop te zetten. Daarnaast kunnen spelers tot 31 december 2021 een gratis Unite-licentie van Tsareena verkrijgen door eenvoudigweg op het spel in te loggen en hun in-game mail te bekijken.

Trainers kunnen zich tevens verheugen op spectaculaire vluchten met Dragonite, die op 20 december 2021 zijn opwachting in het spel maakt. Houd voor meer informatie en de eerste actiebeelden van Dragonite de officiële sociale mediakanalen van Pokémon in de gaten.

Maak je op voor vrolijk feestplezier met Snowball Battle in Shivre City
Van 15 december 2021 tot 16 januari 2022 maakt de kerstsfeer zich meester van snelle gevechten wanneer buiten gevecht gestelde Pokémon in een sneeuwpop veranderen. Hoewel de sneeuwpoppen verstijfd op hun plaats staan, kunnen ze nog steeds tactische informatie aan hun teamgenoten doorgeven terwijl ze op hun comeback wachten.

Daarnaast ontvangen spelers een cadeaubox wanneer ze de Delivery Pokémon Delibird verslaan. In elke cadeaubox zit een willekeurig eenmalig gevechtsitem dat het huidige item van de speler vervangt. Dit houdt spelers scherp tijdens steeds veranderende en onvoorspelbare ontmoetingen.

In combinatie met deze feestelijke toevoegingen worden de wilde Pokémon in het middengebied van Shivre City na twee minuten in een wedstrijd vervangen door Articuno . Dit biedt teams de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Trainers en Pokémon kunnen tijdens het event tevens een feestelijke look aannemen dankzij de toevoeging van nieuwe Holowear en modeaccessoires voor de Trainer aan het spel.

Mis ze niet: inlogbonussen en speciale uitdagingen
Behalve Snowball Battle in Shivre City vindt ook de Illumination Challenge van 15 december 2021 tot 16 januari 2022 plaats. Spelers moeten de kersboom in de lobby verlichten door lampjes te verzamelen via dagelijkse missies (max. 100 lampjes per dag) en uitdagingsmissies (max. 750 lampjes per uitdagingsmissie). Met de verzamelde lampjes kunnen decoratieve items en bonussen vrijgegeven worden, waaronder de daglicentie Alolan Ninetales, nieuwe modeaccessoires voor de Trainer en andere kerstversieringen (het aantal lampjes dat voor vrijgave nodig is, verschilt per item).

Daarnaast kunnen spelers zich van 24 december 2021 tot 6 januari 2022 vermaken met de nieuwe Photo Challenge. Hierbij verzamelen ze sneeuwvlokken om een leuk kerstkunstwerk te voltooien. Spelers kunnen sneeuwvlokken verzamelen door deel te namen aan standaardgevechten, snelle gevechten, rankingwedstrijden en Snowball Battle in Shivre City.

Van 24 december 2021 tot 1 januari 2022 kunnen spelers door in te loggen op Pokémon UNITE dagelijkse beloningen ontvangen, zoals Aeos-tickets, itemversterkers en speciale cadeaus met een beperkt aantal items, waaruit spelers hun favoriete item kunnen kiezen.

Ter gelegenheid van het nieuwe jaar hebben de spelers de eerste dagen van 2022 (1 januari tot 3 januari) tevens toegang tot alle Unite-licenties in het spel. Hierdoor kunnen ze gratis met elke Pokémon spelen (behalve in rankingwedstrijden). Dit is voor nieuwe spelers en terugkerende oudgedienden de perfecte gelegenheid om een Pokémon uit te proberen waarmee ze nog niet eerder gespeeld hebben, en zo hun vaardigheden te meten met andere spelers ter wereld.

Aanstaande updates:

  • Nieuwe Pokémon om mee te spelen – Tsareena: 9 december 2021
  • Snowball Battle in Shivre City: 15 december 2021 – 16 januari 2022
  • Illumination Challenge: 15 december 2021 – 16 januari 2022
  • Nieuwe Pokémon om mee te spelen – Dragonite: 20 december 2021
  • Log-In Bonus Challenge: 24 december 2021 – 1 januari 2022
  • Photo Challenge: 24 december 2021 – 6 januari 2022

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x