Home Gadgets Feelgood Vuurwerk opent online vuurwerkwinkel en eerste NFT vuurwerk veiling

Feelgood Vuurwerk opent online vuurwerkwinkel en eerste NFT vuurwerk veiling

by Sven

Vanaf vandaag opent online de gloednieuwe Feelgood Vuurwerkwinkel. Je kunt hier virtueel vuurwerk kopen waarmee je niet alleen het jaar knallend afsluit maar ook een goed doel steunt. Nu er een vuurwerkverbod is en het vieren van oud en nieuw alleen in intieme setting kan, is het hoog tijd voor een knallend alternatief voor de oeroude eindejaarstraditie. 

Feelgood Vuurwerkpakketten veranderen je straat, huis, of huiskamer met de allernieuwste virtuele technieken in een veilig vuurwerkspektakel. En je hebt er alleen je mobiele telefoon voor nodig. Samen met toonaangevende kunstenaars en beeldbepalende vormgevers presenteert Feelgood Vuurwerk een volledig virtuele vuurwerkshow. En dat alles zonder schade aan mens, dier en milieu. 

AR artworks voor het goede doel 
In de online shop kun je kiezen uit verschillende 3D vuurwerkpakketten die je op 31 december kunt afsteken. Daarnaast ontvang je een toolkit waarmee je op social media kunt delen dat je meedoet aan deze actie. Het mooiste van alles: door een Feelgood Vuurwerkpakket te kopen, steun je Sheltersuits; een organisatie die zich inzet voor daklozen en vluchtelingen. Zo kun je alvast een goed voornemen van je lijstje afstrepen. 

De eerste NFT vuurwerk veiling
Speciaal voor het project zijn er ook een aantal exclusieve, digitale vuurwerk artworks gecreëerd die op vrijdag 31 december via een NFT exchange zullen worden geveild. Ook hier wordt de volledige opbrengst gedoneerd aan Sheltersuits. 

Arne Koefoed, founder en Head of Ideas bij Wink: “We willen met Feelgood Vuurwerk een sympathiek alternatief bieden voor traditioneel vuurwerk. Een Amsterdams initiatief met een wereldwijde missie en 100% feelgood garantie. Met het kopen, geven of delen van een vuurwerkpakket steun je een goed doel, zodat je niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk een lichtje schijnt in de donkere decemberdagen.”

Feelgood Vuurwerk is een initiatief van stichting Wereldverbeteraars bestaande uit drie creatieve bureaus; Better Together Agency, The X en Wink en wordt onder anderen gesteund door Gemeente Amsterdam. Het initiatief startte in 2020 onder de naam Supergoed Vuurwerk. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x