Home Gaming Farming Simulator 16 PlayStation®Vita is nu verkrijgbaar – bekijk de officiële launch trailer!

Farming Simulator 16 PlayStation®Vita is nu verkrijgbaar – bekijk de officiële launch trailer!

by Mark van Truijen

Farming Simulator 16, ontwikkeld door Giants Software, nodigt je opnieuw uit om de handen uit de mouwen te steken in de grootste handheld boerderijsimulatie ooit! Terwijl Farming Simulator al miljoenen spelers aan zich heeft gebonden op PC en consoles, keert de game terug op PlayStation Vita met Farming Simulator 16, die nu verkrijgbaar is in de winkel. De launch trailer geeft een voorproefje op de nieuwe features voor virtuele boeren op Sony’s handheld console.

Farming Simulator 16 plaatst je in de laarzen van een moderne boer en laat je vee houden, gewassen verbouwen en producten verhandelen. Beheer je eigen boerderij in een uitgestrekte open wereld en zorg dat je goed presteert voor toegang tot een breed aanbod boerderijvoertuigen en –machines, allemaal afkomstig van de grootste merken in de industrie.

Farming Simulator 16 biedt tal van nieuwe functies, zo kun je naast de trouwe koeien nu ook schapen fokken! Daarnaast zijn er gloednieuwe voertuigen en gereedschappen van de beroemdste boerderijmerken, en kun je twee nieuwe soorten gewassen verbouwen: suikerbieten en aardappelen. Voor het eerst op de PlayStation® Vita kun je je nu ook bezighouden met bosbouw, inclusief de bijbehorende machines.

Farming Simulator 16 is nu verkrijgbaar in de winkel voor PlayStation Vita.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: