Home Gaming Fantasy Flight Games introduceert Star Wars: Unlimited, een gloednieuwe Trading Card Game in de Star Wars Galaxy.

Fantasy Flight Games introduceert Star Wars: Unlimited, een gloednieuwe Trading Card Game in de Star Wars Galaxy.

by Mark van Truijen

Vandaag heeft Fantasy Flight Games, in samenwerking met Lucasfilm Ltd., de release aangekondigd van Star Wars: Unlimited, een geheel nieuwe Trading Card Game met oneindige mogelijkheden. Dit spel bevat iconische helden, schurken, voertuigen en settings uit alle facetten van de legendarische Star Wars-franchise, waaronder films, tv-series, strips, videogames en alles daartussenin. Het spel wordt wereldwijd gelanceerd in 2024.

Star Wars: Unlimited is een snel, dynamisch spel dat zowel makkelijk te leren als strategisch diepgaand is. De ontwikkeling van het spel is al drie jaar gaande. Fans kunnen zich verheugen op een regelmatig releaseschema van drie sets per jaar. Om volledig te integreren in de gehele ervaring is Organized Play vanaf het begin naast het spel ontworpen en zal op dag één van de release gereed zijn. Van wekelijkse ervaringen op winkelniveau tot wereldwijde grootschalige evenementen, er zal voor gamers van elk niveau iets te beleven zijn.

“Het is voor ons van groot belang dat dit spel toegankelijk is voor alle spelers, dus of je nu een casual speler, wedstrijdspeler of verzamelaar bent, er is voor elk wat wils in dit spel,” zegt Jim Cartwright, Product Strategy Director voor Fantasy Flight Games. “Duidelijke mechanieken zijn de drijvende kracht achter het ontwerp. Het is strak en beknopt zonder fratsen – een kaartspel in zijn puurste vorm.”

Star Wars fans en verzamelaars zullen de Star Wars galaxy op een geheel nieuwe manier kunnen ervaren, met nooit eerder vertoonde, verfrissende nieuwe ontwerpen. Toegewijde TCG-fans en -verzamelaars kunnen uitkijken naar alternatieve kaarten met speciale bewerkingen en afwijkende visuele designs.

“De mogelijkheid om voor elke kaart in dit spel nieuwe ontwerpen te laten maken zorgt voor een spannende en harmonieuze uitstraling. We hebben echt nagedacht over hoe de kaarten er op tafel naast elkaar uit zouden zien,” zegt Brian Schomburg, Visual Creative Director voor Fantasy Flight Games. “We zijn er trots op om zoiets unieks te creëren met de legendarische personages en settings die Lucasfilm tot leven heeft gebracht in de Star Wars franchise.”

“Star Wars: Unlimited is het hoogtepunt van FFG’s rijke geschiedenis gecombineerd met het befaamde Star Wars merk. Als studio stoppen we ongekende middelen in elke afdeling in dit spel. We kunnen niet enthousiaster zijn om dit in de wereld te brengen zodat iedereen het kan ervaren,” zegt Chris Gerber, Fantasy Flight Games Head of Studio. “We kunnen niet wachten om jullie meer te laten zien.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: