Home Featured Fable mogelijk geteased voor de Xbox Games Showcase

Fable mogelijk geteased voor de Xbox Games Showcase

by Mark van Truijen

Sinds de aankondiging met een CG-trailer bijna drie jaar geleden hebben we geen woord meer gehoord over Fable van Microsoft of ontwikkelaar Playground Games, en het is een van de verschillende first-party Xbox-titels die zich in die positie bevinden. Fans van de lang slapende franchise worden steeds ongeduldiger over de staat van het project en de voortgang van de ontwikkeling, en met de Xbox Games Showcase vlak om de hoek, hopen velen dat de RPG eindelijk verschijnt.

Interessant genoeg lijkt Microsoft te teasen dat dit inderdaad gaat gebeuren. Het officiële Twitter-account heeft onlangs een tweet gepubliceerd waarin de aankomende showcase wordt gehypet, vergezeld van een kleine video waarin een spoor van glitters leidt naar een scherm met het logo van de Xbox Games Showcase. Wat de aandacht van velen heeft getrokken, is het feit dat de achtergrondmuziek in de video afkomstig is van de originele Fable, terwijl sommigen ook hebben opgemerkt dat het spoor van glitters lijkt op het gloeiende broodkruimelspoor dat te zien is in Fable-games.

Dus teased Microsoft een onthulling van Fable, of klampen langdurige fans van de franchise zich vast aan elk sprankje dat ook maar enigszins lijkt op tekenen die wijzen op een aankomende update? Ik vermoed dat we er binnenkort achter zullen komen, met de Xbox Games Showcase gepland op 11 juni.

Eerder dit jaar werd in rapporten beweerd dat de Fable-reboot van Playground Games inspiratie haalde uit de Witcher-games en dat de release nog “ver weg” is. Er is ook eerder gemeld dat het spel ontwikkelingsondersteuning krijgt van Eidos Montreal, de ontwikkelaar van Deus Ex en Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: