Home GamingAndroid Exclusief debuut muziekvideo Def Leppard in GHTV

Exclusief debuut muziekvideo Def Leppard in GHTV

by Mark van Truijen

Activision en FreeStyleGames zijn zeer verheugd het exclusieve debuut van Def Leppard’s nieuwste muziekvideo ‘Dangerous’ in Guitar Hero Live, in de VS en Europa aan te kondigen. GHTV is de eerste plaats in de VS en Europa waar je vanaf vandaag kunt kijken naar en meespelen met de nieuwste video van het nieuwe album van de wereldberoemde Engelse rockers. De première van de Dangerousmuziekvideo op GHTV is de titeltrack van de Def Leppard: On Through The AgesPremium Show, waar ook nieuwe en klassieke video’s van Def Leppards “Let’s Go” en “Rock of Ages” op te vinden zijn.

“Toen het idee geopperd werd om de primeur van onze nieuwste muziekvideo ‘Dangerous’ in Guitar Hero Live te doen, waren wij gelijk enthousiast,” zegt Joe Elliot van Def Leppard. “De manier waarop onze fans onze muziek ontdekken en ernaar luisteren is over de afgelopen jaren zo erg veranderd. Of ze nu onze muziek spelen op vinyl, de nummers online streamen of met onze muziekvideo’s meespelen inGuitar Hero Live, het is fantastisch om te zien hoe interactief muziek is geworden. Er zijn zoveel interessante manieren waarop fans onze muziek kunnen ervaren, en dat de video van ‘Dangerous’ debuteert in zoiets cools en vooruitstrevend als Guitar Hero Live voelde als een fantastische manier om zowel de veteranen fans als nieuwe luisteraars te bereiken.”

“Vanaf het begin, was het onze visie om met Guitar Hero Live een unieke manier te creëren voor fans om muziek te ontdekken en mee te spelen met allerlei verschillende muzieksoorten,” zegt Paul Springer, senior vice president, product management bij Activision. “GHTV is de eerste plaats in de VS en Europa waar de nieuwste muziekvideo van Def Leppard kan worden bekeken, daarbij kun je door de nieuwe gameplay experience met de video meespelen. Het is ontzettend gaaf om met de band samen te werken aan zo’n soort ervaring, en we hopen dat de fans er net zo van kunnen genieten als wij zelf.”

Kijk hieronder voor een complete lijst van de tracks die vanaf nu beschikbaar zijn via de GHTV Premium Shows:

Def Leppard: On Through The Ages

  • Dangerous
  • Let’s Go
  • Rock of Ages
Indie Rock
  • The Strokes – You Only Live Once
  • Miles Kane – Don’t Forget Who You Are
  • SKATERS – Miss Teen Massachusetts
Fall Out Boy Live at KROQ Almost Acoustic Christmas 2015
  • Irresistible (Live)
  • Centuries (Live)
  • Uma Thurman (Live)

Guitar Hero Live is vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U console maar ook op Apple TV, iPhone, iPad en iPod touch. Kijk voor meer informatie op http://www.guitarhero.com,www.facebook.com/GuitarHero, www.youtube.com/guitarhero, of volg @guitarhero op Twitter en Instagram.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: