Home Gaming Evolve te bespelen op Epicon Summer Edition

Evolve te bespelen op Epicon Summer Edition

by Mark van Truijen

Nog even en dan begint Epicon hier in nederland, een gamebeurs waar je alles kan vinden over games maar ook films en series zijn er te vinden. En de game Evolve is speelbaar op Epicon, deedt heeft de uitgever laten weten.

Evolve kent het zelfde principe als left 4 dead, je speel met ze 4en en je jaag op een monster die bestuurd wordt door een andere speler. De rollen kunnen omdraaien, zodat de jager de prooi wordt. Dit gebeurt als het monster genoeg wezens heeft verslagen en dan evolueert in iets sterkers.

Het monster begint met een kleine voorsprong, en de jagers gaan daarna op zoek naar het monster. Je kan aan alles de locatie van het monster vinden, voetsporen vogels die weg vliegen. Er zijn momenteel 8 jagers bekend, ieder met ze eigen unieke rol. Zo kun je het monster in de val lokken of juist je team mates healen,. Het is een vereiste om goed samen te werken. En het leuke is, het is altijd anders want het monster word bestuurd door een speler.

Dus heb je zin om los te gaan, het kan op 4 en 5 Juli. Kaartjes kosten 12,50 euro en die kan je via de website halen.  Evolve komt uit op 21 oktober op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x