Home Gaming Europa’s beste spelers zijn een stap dichterbij het Call of Duty Championship 2016

Europa’s beste spelers zijn een stap dichterbij het Call of Duty Championship 2016

by Sven

De beste Call of Duty® spelers uit Europa gingen het afgelopen Paasweekend in Keulen de strijd met elkaar aan in de Pro Division Stage 1 Finals van de Call of Duty® World League, presented by PlayStation®4. Inzet was een deel van de totale prijzenpot van $3 miljoen wereldwijd én kwalificatie voor het Call of Duty® Championship later dit jaar.

Van 25 tot 27 maart zagen de toegestroomde fans 14 teams vanuit heel Europa in actie. Het evenement opende op vrijdag met degradatiewedstrijden, gevolgd door de Pro Division play-offs op zaterdag en zondag. Millenium, met spelers uit Groot-Brittannië en Ierland, wonnen de finale na een meeslepende wedstrijd tegen Splyce. Zo werden ze kampioen van de Pro Division Stage 1 Finals in de Call of Duty World League.

Exertus eSports versloeg het Franse Stage 1 Pro Division team PuLse Gaming en sleepte zo een plek in de CWL Stage 2 Pro Division in de wacht. Het Spaanse team Giants Gaming en de Franse teams Vitality en Team LDLC overleefden de degradatie en zullen strijden in Stage 2, waarvan de wedstrijden op 19 april beginnen. De inzet: geldprijzen én kwalificatie voor het Call of Duty Championship later dit jaar.

Felicitaties voor Millenium en succes aan alle teams die zich hebben gekwalificeerd voor de Pro Division Stage 2 in de Call of Duty® World League, presented by PlayStation®4!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x