Home Gaming3DS ESL Benelux Championship Winter Season – 26 en 27 november, Amsterdam ArenA

ESL Benelux Championship Winter Season – 26 en 27 november, Amsterdam ArenA

by Mark van Truijen

Op zaterdag 26 en zondag 27 november vinden de spetterende finales van ESL Benelux Championship Winter Season plaats in de Amsterdam ArenA. Tijdens deze tweede Benelux editie van ’s werelds grootste esports organisatie zijn duizenden enthousiaste esports fans aanwezig die live de finales van verschillende competities volgen. Maar er is nog veel meer te doen en beleven voor de bezoekers! Van het zelf spelen van de nieuwste games tot het bijwonen van IGN Masterclasses of de Media Markt Experience: gamers komen ogen en oren tekort. Op zaterdag 26 november zijn de finales van Counter-Strike: Global Offensive en op zondag 27 november barst de finalestrijd los van HearthstoneTM en League of Legends.

ESL Benelux Championship Winter Season is de tweede editie van de esports competitie op topniveau. De vele Nederlandse topspelers van de verschillende competities hebben de afgelopen maanden gestreden om een finaleplek waar een prijzenpot van € 12.500,- te verdelen valt. Het belooft een spannende strijd te worden!

Naast het volgen van de finales op het grote scherm kunnen bezoekers ook gloednieuwe games spelen zoals Watch Dogs 2, Steep en For Honor. Ook kun je zelf meedoen aan het Call of Duty Infinite Warfare-toernooi en zijn er verschillende PlayStation VR-setups om te ervaren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: