Home GamingAndroid Ervaar de Ryder Cup in de mobile game Golf Clash

Ervaar de Ryder Cup in de mobile game Golf Clash

by Jos Vis

Vandaag werken Playdemic en Electronic Arts opnieuw samen met Ryder Cup Europe en de PGA of America om fans en spelers van Golf Clash de spanning van de Ryder Cup te brengen. Dit jaar is er echter een wending.

Door de samenwerking wordt het merk Ryder Cup geïntegreerd in Golf Clash met een reeks exclusieve in-game content. Het decor voor deze opwindende samenwerking is een gloednieuwe baan met Ryder Cup-thema die klassieke links in stijl heeft, met winderige terreinen en open glooiende duinen.

De nieuw ontworpen baan zal het decor vormen voor de Golf Clash 9-holes Ryder Cup, met gratis toegang voor alle spelers. Spelers kunnen van 23 – 26 september 2021 hun virtuele golfvaardigheden op de proef stellen.

Om het speelveld gelijk te maken, gebruiken alle spelers die deelnemen aan de 9-holes Ryder Cup ook een gloednieuwe set exclusieve Ryder Cup Clubs. Spelers kunnen ook twee nieuwe premium ballen ophalen die exclusief voor dit evenement zijn ontworpen. Gebaseerd op de beroemde rivaliteit van de Ryder Cup, kunnen spelers nu ook hun trouw beloven aan beide teams; Ryder Cup VS of Ryder Cup Europa.

Eindelijk, voor het eerst in de geschiedenis, krijgen Golf Clash-spelers de kans om de vreugde (of pijn) van de beroemde Hole 17 bij Whistling Straits te ervaren. Van 20 – 26 september 2021 kunnen spelers de beroemde ‘beknelde zenuw’ aanpakken in een uniek eenmalig evenement waar ze de kans krijgen om de exclusieve 2020 Ryder Cup Ball te winnen!

“We zijn blij om Playdemic terug te verwelkomen in de commerciële familie van de Ryder Cup”, zegt Guy Kinnings, European Ryder Cup Director. “Het vermogen van Playdemic om creatieve grenzen te verleggen en nieuwe innovatieve inhoud naar hun platform te brengen, heeft hen opnieuw de perfecte partner gemaakt terwijl we blijven proberen een nieuw publiek aan te trekken. Met het iconische erfgoed en de felle concurrentiepositie van The Ryder Cup kunnen fans genieten van een unieke en opwindende game-ervaring.”

“We zijn enorm trots om dit jaar weer met de Ryder Cup samen te werken”, zegt Paul Gouge, CEO van Playdemic. “De Ryder Cup is een van de meest prestigieuze evenementen in de sport en we zijn verheugd om iedereen die interesse heeft in sport, golf of mobiel gamen in het algemeen uit te nodigen om deel te nemen aan het evenement en exclusieve gameplay-momenten te beleven terwijl ze strijden in de Ryder Cup op hun apparaten.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: