Home Gaming Ervaar de Jüngle Fulfillment Center Tour in The Last Worker

Ervaar de Jüngle Fulfillment Center Tour in The Last Worker

by Jos Vis

Het wereldwijde uitgeverijlabel voor videogames Wired Productions, schrijver/regisseur Jörg Tittel en zijn productiebedrijf Oiffy en baanbrekende onafhankelijke gamesstudio Wolf & Wood zijn trots om de eerste trailer voor The Last Worker te leveren, waarbij enthousiaste gamers welkom zijn in het Jüngle Fulfillment Center (JFC-1 ) voor de allereerste keer. De satirische trailer, die in 2022 verschijnt op Steam, Epic Games Store, GOG, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Meta Quest 2, biedt een eerste glimp van de meeslepende gameplay en omgeving van het first-person verhalende avontuur.

Zoals alle toonaangevende online retailers die niets te verbergen hebben, geeft CEO Josef Jüngle kijkers een once-in-a-lifetime kans om de meest geavanceerde JFC-1 van 650 miljoen vierkante meter te bekijken. Door een voorproefje te geven van de mensen, de technologie en de hightech-algoritmen in het centrum van Jüngle, met producten die zo hoog als wolkenkrabbers zijn opgestapeld, kunnen spelers uit de eerste hand zien dat Jüngle vandaag de toekomst levert.

YouTube video

The Last Worker, dat in 2022 naar alle platforms wordt verzonden, is een first-person verhalend avontuur waarin de strijd van de mensheid in een steeds meer geautomatiseerde wereld centraal staat. The Last Worker combineert een handgemaakte kunststijl van striplegende Mick McMahon met unieke meeslepende gameplay-mechanica in een epische setting en levert een emotioneel, tot nadenken stemmend verhaal vol oprecht drama, bijtende satire en intense actie, verpakt met rijke personages uitgevoerd door een sterrencast. Met in de hoofdrollen Ólafur Darri Ólafsson, Jason Isaacs, Clare-Hope Ashitey, David Hewlett en meer nog onaangekondigd toptalent.

“The Last Worker is echt liefdeswerk en ik heb het geluk dat ik werk met het beste creatieve talent dat je niet kunt kopen”, zegt schrijver, regisseur en producent Jörg Tittel. “Met zulke mensen kan men niet anders dan de goederen af ​​te leveren, maar als we falen, hoop ik dat meneer Jüngle me een baan kan geven?”

“We zijn allemaal gehecht geraakt aan de personages in The Last Worker. Het was een fantastisch proces om ze te zien veranderen van de schetsen van Mick McMahon en vervolgens tot leven gebracht door zulke geweldige acteurs.” Ryan Bousfield, Creative Director van Wolf & Wood, zegt: “Ik ben enorm trots op de innovatieve aanpak van ons team om een ​​rijke en opwindende wereld te creëren die net zo meeslepend is op het scherm als in VR. We kijken ernaar uit om laat je de eerste elementen van het spel zien.”

“The Last Worker is echt een unieke ervaring en we zijn er trots op zowel het innovatieve werk van Jörg Tittel als de multi-getalenteerde indiestudio Wolf & Wood te ondersteunen bij het creëren van deze ontzagwekkende titel”, zegt Leo Zullo, Managing Director, Wired Productions. “We zijn verheugd om spelers formeel kennis te laten maken met Jüngle en het epische Fulfillment Center waarin de game zich afspeelt. Het intense, verrassende en oprechte verhaal is er een die we niet kunnen wachten om later dit jaar te delen.”

De functies van de laatste werknemer:

  • Kilometers aan gameplay Uren aan verhalende, meeslepende gameplay in een omgeving zo groot als de verzonken stad Manhattan.
  • Heart Een unieke mix van gameplay-mechanica die naadloos is verweven in een verhalend spel dat anders is dan alle andere.
  • AAA Casting Rijke personages gespeeld door een sterrencast in een verhaal vol oprecht drama, bijtende satire en intense actie. Met in de hoofdrollen Ólafur Darri Ólafsson, Jason Isaacs, Clare-Hope Ashitey, David Hewlett en meer talent van wereldklasse (wordt aangekondigd).
  • Spelerskeuze Meerdere eindes bepaald door morele dilemma’s.
  • Een handgemaakte wereld Kunststijl tot leven gebracht uit concepten en personageontwerpen door striplegende Mick McMahon (Judge Dredd, 2000 AD)
  • Emotie gevulde muziek Gescoord door Oliver Kraus. bekend van zijn samenwerkingen met Adele, Sia, Florence and the Machine en anderen.
  • Speel op je scherm of in VR! Speelbaar in traditionele besturingsschema’s of in VR.

The Last Worker wordt in 2022 uitgebracht op Steam, Epic Games Store, GOG, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Meta Quest 2.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: