Home Featured Er komen 4 Sniper Elite-games aan

Er komen 4 Sniper Elite-games aan

by Jos Vis

Ontwikkelaar en uitgever Rebellion heeft vandaag meerdere Sniper Elite-projecten aangekondigd, waaronder een veelgevraagde opvolger van de door BAFTA genomineerde Sniper Elite 4.

In een ‘Sniper Elite Development Update’ video speciaal gemaakt voor fans van de serie, bevestigden Rebellion CEO en mede-oprichter Jason Kingsley OBE dat er momenteel vier Sniper Elite-projecten in ontwikkeling zijn.
 

  • Sniper Elite V2 Remastered brengt 1945 naar huidige platforms met prachtige nieuwe beelden en een groot aantal nieuwe functies.
  • Sniper Elite 3 Ultimate Edition voor Switch introduceert voor het eerst het adembenemende Noord-Afrikaanse avontuur van Karl op een Nintendo-platform.
  • Een nieuw op zichzelf staand Sniper Elite-spel voor VR-apparaten wordt ontwikkeld in samenwerking met de onafhankelijke Britse studio Just Add Water, bekend van de Oddworld- en Gravity Crash-serie.
  • De volgende grote titel in de Sniper Elite-serie, die in de voetsporen treedt van de alom geprezen Sniper Elite 4, wordt nu verder ontwikkeld.

Zoals aangekondigd in een gameplay-trailer, lanceert Sniper Elite V2 Remastered in 2019 op PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans kunnen terugkeren naar Berlijn en epische gevechten naspelen in de laatste momenten van de Tweede Wereldoorlog.

Met een prachtig verbeterde grafische weergave, 4K-resolutie en HDR-weergave, is dit de definitieve versie van Sniper Elite V2. Het introduceert nieuwe speelbare personages, een gloednieuwe fotomodus, uitgebreide online multiplayer voor maximaal 16 strijders, evenals alle content die ooit voor het spel is uitgebracht. Sniper Elite V2 Remastered zal later dit jaar zowel digitaal als in de detailhandel worden uitgebracht.

Sniper Elite 3 Ultimate Edition komt ook in 2019 naar de Switch. Deze editie bevat alle aanvullende content die ooit is vrijgegeven voor het spel, en Switch-exclusieve lokale draadloze multiplayer- en motion controls. Fans kunnen binnenkort meer informatie bekijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: