Home Gaming Endless Legend: Tempest beschikbaar op Steam

Endless Legend: Tempest beschikbaar op Steam

by Mark van Truijen

De Franse ontwikkelaar Amplitude Studios lanceerde gister de nieuwste Endless Legend expansie Tempest voor €12.99, met een korting van 25%. De nieuwste Endless Lengend expansie Tempest is beschikbaar voor steam.

Nieuwe functies van de Tempest zijn onder meer:


New Major Faction – De Morgawr: Deze nieuwe groep zal zich richten op het controleren van de zeeën en het verspreiden van de chaos op het land.

Naval Warfare: Spelers zullen uiteindelijk in staat zijn om te strijden op de zeeën. Alle eenheden op de zee kunnen de zeeslag versterken. Exotische mechanica en tegel effecten animeren deze nieuwe vorm van strijd.

Ocean Control met weersysteem: Arcane structuren zijn voortgekomen uit de golven: deze eindeloze relikwieën leveren strategische en luxe middelen en andere bonussen aan het rijk toe als je ze bestrijdt. Om dit te doen, moeten hun mysterieuze verzorgers worden verslagen in de strijd. Dezelfde verzorgers zullen patrouilleren in de “wilde” oceaan regio’s, waardoor het een stuk minder veilig is om over te steken zonder konvooi. Je kan daar wolken, regen en stormen verwachten die op de kaart worden weergegeven.

Sea Forten en New Minor Faction – Fomoriėrs: nieuw gegenereerde oceaan regio’s, waaronder Sea Forten, bieden strategische locaties in het water voor de spelers die de strijd aangaan. Er zijn 3 forten gevestigd in elke oceaan regio.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x