Home Gaming ELEX 2 heeft momenteel geen betaalde post-launch content gepland

ELEX 2 heeft momenteel geen betaalde post-launch content gepland

by Mark van Truijen

Begin volgend jaar keren we weer terug naar de wereld van ELEX. Het vervolg brengt ons weer de sci-fi/fantasie wereld, maar dan met ee ngroter verhaal en een grotere dreiging. De eerste game zat vol met content, zoals je vaak ziet met RPGs, het lijkt dat dit met het volgende deel ook zo zal zijn. Het heeft één ding gemeen met zijn voorganger, geen betaalde post launch content.

In een interview met Twinifinite, geeft ontwikkelaar Piranha Bytes antwoord op de vraag naar DLC voor de game. Ze gaven een duidelijk antwoord dat ze geen fan zijn van DLC, ze zien liever dat gamers een game kopen die meteen klaar is. Ze zeiden daarbij ook dat ze geen betaalde content hebben gepland na de lancering. Ze lieten wel de mogelijkheid open, afhankelijk van het succes en de fans reactie, voor mogelijke ondersteuning.

“Actually, we don’t like DLCs. We think, if people buy our game, they should get everything that we’ve planned to put into it. Therefore there is no paid new content planned for ELEX 2 after the launch. Of course, we will closely watch how the game is being received by the audience and will support it. We would prefer to put our creative energy in another project very soon.”

ELEX 2 komt op 1 maart 2022 naar de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x