Home Gaming eFootball PES 2020 krijgt volgend jaar een gratis EURO 2020 update

eFootball PES 2020 krijgt volgend jaar een gratis EURO 2020 update

by Jos Vis

Konami Digital Entertainment B.V. kondigt vandaag een exclusief partnerschap met UEFA aan dat eFootball PES 2020 zal benoemen als de officiële videogame van het komende EURO 2020-toernooi. Als gevolg van de samenwerking zal KONAMI in Q2 2020 gratis downloadbare content (DLC) voor de nieuwe game uitbrengen.

Naast de overeenkomst met de UEFA zijn er bij de lancering meer dan 50 nationale voetbalbonden beschikbaar in eFootball PES 2020, met hun nationale teams, waaronder de huidige kampioenen Portugal, en nog veel meer.

De licentieovereenkomsten betekenen dat de hoofdgame en de aankomende UEFA EURO 2020 DLC de kits en spelers van de nationale teams zullen bevatten, die allemaal getrouw worden nagebouwd voorafgaand aan het echte toernooi dat in juni volgend jaar begint.

Guy Laurent-Epstein, marketingdirecteur van UEFA Events SA: “We zijn zeer verheugd om onze samenwerking met KONAMI voort te zetten en uit te breiden. UEFA EURO 2020 biedt een mogelijkheid om een ​​nog nauwere werkrelatie op te bouwen, waardoor we deze op nieuwe en opwindende manieren kunnen activeren en met onze wederzijdse fans over de hele wereld kunnen samenwerken. ”

Bovendien hebben KONAMI en UEFA ook de oprichting van het UEFA eEURO 2020-toernooi aangekondigd. Tijdens de gloednieuwe esports-competitie, die exclusief op eFootball PES 2020 wordt gespeeld, zullen nationale voetbalbonden uit heel Europa vertegenwoordigers indienen om te strijden voor glorie. Het toernooi zal een online kwalificatiefase bevatten, waarbij de top 16 teams zich vervolgens kwalificeren voor een fysiek evenement dat tussen de halve finales en de finale van UEFA EURO 2020 in Londen wordt gehouden.

Met esports in het hart van de samenwerking verwachten KONAMI, UEFA en elk van de erkende nationale verenigingen dat dit unieke toernooi kijkers over de hele wereld kennis zal laten maken met de snelgroeiende wereld van esports en eFootball PES 2020.

Jonas Lygaard, Senior Director – Brand & Business Development bij Konami Digital Entertainment B.V. zei: “Onze teams hebben alles uit de kast gehaald om de grootst mogelijke en beste licenties voor eFootball PES 2020 te verkrijgen; kwaliteitslicenties die overeenkomen met het niveau dat we elk jaar instellen als het gaat om gameplay. De samenwerking met de UEFA en het EURO 2020-toernooi is een grote overwinning voor onze community en nieuwe gebruikers die het hele jaar door op zoek zijn naar nieuwe content.”

eFootball PES 2020 zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC STEAM op 10 september en pre-orders zijn nu beschikbaar voor de Standard- en Legend-edities.

De officiële UEFA EURO 2020 DLC zal gratis beschikbaar zijn op alle platforms in Q2 2020. Meer details over gameplay en beschikbaarheid zullen volgend jaar worden gedeeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: