Home GamingAndroid eFootball Championship 2022 aangekondigd

eFootball Championship 2022 aangekondigd

by Jos Vis

KONAMI heeft vandaag zowel de details van het programma als de deelnemende clubs voor het eFootball Championship 2022 aangekondigd. Deze competitie is opgesplitst in twee edities: eFootball Championship Pro en eFootball Championship Open.

eFootball Championship Pro

Tijdens de eFootball Championship Pro zullen acht van Europa’s topclubs hun professionele esports-teams tegen elkaar opnemen in een confrontatie van drie weken.

De clubs die dit jaar deelnemen aan het toernooi zijn FC Barcelona, ​​Manchester United, FC Bayern München, Arsenal, Celtic FC, AS Monaco, AS Roma en Galatasaray.

Details van het schema:

  • Zaterdag 4 juni: Loting voor matching
  • Zaterdag 11 juni – zondag 12 juni: Groepsfase Dagen 1 & 2
  • Zaterdag 18 juni – zondag 19 juni: Groepsfase Dagen 3 & 4
  • Zaterdag 25 juni: Kwartfinale & Halve Finale
  • Zondag 26 juni: derde plaats play-off en finale

KONAMI zendt het toernooi live uit via de sociale-mediakanalen van eFootball, waarbij ze een kijkcampagne zullen voeren waarbij gebruikers in-game-items kunnen krijgen terwijl ze zich afstemmen.

eFootball Championship Pro zal ook een reeks campagnes zien die worden uitgevoerd door deelnemende clubs waar fans zichzelf clubgeschenken kunnen winnen als de wedstrijdresultaten binnenkomen.
Voor meer informatie over de verschillende campagnes die zijn uitgevoerd tijdens eFootball Championship Pro, bekijk de officiële aankondigingen van clubs en in-game nieuws over eFootball 2022.

eFootball Championship geopend

eFootball Championship Open is een openbare competitie waaraan eFootball 2022-gebruikers van over de hele wereld kunnen deelnemen en strijden op een aantal consoles, waaronder: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox ONE en Steam. Dit jaar zullen gebruikers tijdens de Wereldfinale van het eFootball Championship Open ook op mobiel kunnen strijden op zowel iOS- als Android-apparaten.

Details van het schema:

  • Maandag 27 juni – zondag 3 juli: Ronde 1
  • Vrijdag 8 juli – maandag 11 juli: Ronde 2
  • Zaterdag 30 juli – zondag 31 juli: Ronde 3
  • Zaterdag 13 augustus – zondag 14 augustus: Wereldfinale

eFootball Championship 2022 is gebaseerd op de spelmodus ‘Dream Team’. Dit is een gloednieuwe spelmodus waarin gebruikers hun eigen originele team kunnen samenstellen door spelers en managers te ondertekenen door gebruik te maken van in-game items (bijv. GP verkregen door te spelen in verschillende in-game wedstrijden en evenementen) en door spelers van over de hele wereld aan te nemen de wereld.

Gebruikers kunnen hun spelers ontwikkelen en matchen zodat ze passen bij hun eigen unieke speelstijlen, terwijl ze ook anderen aantrekken om hun team verder te versterken.
Via ‘Dream Team’ kunnen eFootball 2022-gebruikers een team creëren dat hun eigen unieke voetbalideologie weerspiegelt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: