Home GamingAndroid Eerste officiële trailer voor de console game OK K.O.! Let’s Play Heroes

Eerste officiële trailer voor de console game OK K.O.! Let’s Play Heroes

by Mark van Truijen

Cartoon Network’s OK K.O.! Jij Wordt een Held maakt zich klaar voor een tweede seizoen dat in 2018 te zien zal zijn. OK K.O.! is een dynamisch verhalend universum op de grens tussen animatie en gaming, gecreëerd door Ian Jones-Quartey. De verwachte game OK K.O.! Let’s Play Heroesis tegelijkertijd ontwikkeld met de serie en de eerste officiële trailer is nu beschikbaar voor de fans.

Seizoen twee wordt nóg heldhaftiger voor K.O., Enid en Rad als ze alle gloednieuwe avonturen moeten bijbenen. Er liggen nieuwe bedreigingen en schurken op de loer nu de mysteries van Lakewood Plaza Turbo geopenbaard worden en verrassende helden maken hun debuut samen met enkele bekende gezichten in speciale crossover-afleveringen die actie, komedie en hilariteit beloven.

OK K.O.! Let’s Play Heroes is uitgegeven door Cartoon Network, ontwikkeld door Capybara Games en geschreven in samenwerking met de bedenker van de serie, Jones-Quartey. Deze nieuwste video toont de vele bekende personages die fans mogen verwachten, naast een kleurrijke mix van side-scrolling actie en RPG-elementen. Wanneer Lord Boxman de kaartniveaus van elke held in Lakewood Plaza reset, is het aan K.O. om zijn vrienden te helpen en zijn plaats als ware held veilig te stellen. Vecht tegen het kwaadaardige robotleger van Lord Boxman in snelle knokpartijen, verken het winkelcentrum op zoek naar opdrachten om te voltooien en verhoog het niveau van je speciale POW-kaarten voor nieuwe vaardigheden om het meest duivelse plan van Lord Boxman tegen te houden.

Naar verwachting lanceert OK K.O.! Let’s Play Heroes begin 2018 voor PlayStation®4, Xbox One en Windows PC via Steam.

Fans kunnen wanneer ze maar willen afleveringen van OK K.O.! Jij Wordt Een Held bekijken via de CN app die beschikbaar is op iPhone, iPad en Apple TV via de App Store, Android toestellen via Google Play, Amazon Fire TV, Roku en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x