Home GamingAndroid Eerste Kingdom Hearts Union x CROSS-evenement verenigt fans van over de hele wereld

Eerste Kingdom Hearts Union x CROSS-evenement verenigt fans van over de hele wereld

by Mark van Truijen

Afgelopen weekend kwamen meer dan duizend keyblade-dragers bijeen op de Dandelion Meeting, de eerste officiële bijeenkomst van de Noord-Amerikaanse community voor KINGDOM HEARTS Union χ[Cross]. Bezoekers vierden het jubileum van deze mobile-game met verschillende activiteiten, waaronder het spelen van nieuwe content en panelgesprekken met de ontwikkelaars.

Tijdens het panel deelden franchise-director Tetsuya Nomura en KINGDOM HEARTS Union χ[Cross]-producer Hironori Okayama hun inzichten over wat de populaire serie laat werken. In een speciale videoboodschap onthulde co-director Tai Yasue dat de nieuwe mini-games, die zijn gebaseerd op klassieke Disney-tekenfilms en LDC-games uit de jaren 80 en speelbaar waren tijdens het evenement, ook beschikbaar komen in zowel KINGDOM HEARTS Union χ[Cross] als KINGDOM HEARTS III. Nieuwe beelden van het “CLASSIC KINGDOM” zijn verschenen op YouTube.

Nomura kondigde ook aan dat fans een unieke kans krijgen om deel te gaan uitmaken van KINGDOM HEARTS III. De KINGDOM HEARTS Union χ[Cross]-gebruikersnamen van maximaal 300 spelers zullen namelijk verschijnen op een geheime locatie in KINGDOM HEARTS III. Klik hier voor meer informatie.

Hieronder nog enkele andere aankondigingen voor de mobile-game:

  • Nieuwe Player vs. Player (PvP)-stand – Tijdens het Dandelion Meeting-evenement werden spelers getrakteerd op een speciale preview van de nieuwe, asynchrone PvP-stand die later dit jaar verschijnt. Deze nieuwe PvP-stand laat spelers voor het eerst in een KINGDOM HEARTS-game tegen elkaar strijden, waarbij spelers tijdens turn-based gevechten hun beste medailles moeten gebruiken om te zegevieren. De speler die de meeste beurten wint is de winnaar, en wordt toegevoegd aan een maandelijks PvP-klassement voor een kans op roem en beloningen.
  • Geschenken voor het 2-jarig jubileum – Ter ere van de tweede verjaardag van de game, ontvingen spelers op 7 april 2018 drieduizend juwelen. Daarnaast kregen spelers gisteren twee Fantasia Mickey B-medailles, die de komende maand op elk moment geclaimd kunnen worden.

KINGDOM HEARTS Union χ[Cross] is nu beschikbaar als gratis app (met in-app-aankopen) in de App Store® van de iPhone® en opGoogle Play van Android®-apparaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x