Home Gaming EERSTE GAMEPLAY-TRAILER I AM SETSUNA ONTHULD

EERSTE GAMEPLAY-TRAILER I AM SETSUNA ONTHULD

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. heeft vandaag de eerste gameplay-trailer uitgebracht voor I AM SETSUNA, dat op 19 juli in Europa en PAL-regio’s wordt uitgebracht op het PlayStation®4 computer entertainment systeem en STEAM.

 De debuuttitel van de gloednieuwe studio Tokyo RPG Factory vertelt het treurige maar onvergetelijke verhaal van Setsuna, een jonge vrouw met een ongelooflijke innerlijke kracht, die met haar twee bewakers op reis gaat om het ultieme offer te brengen en de mensen van haar land te redden. De nieuwe gameplay-trailer laat kijkers kennismaken met de schitterende vormgeving, de muziek, het verhaal en het gamedesign van de titel, en gaat dieper in op het doorCHRONO TRIGGER® geïnspireerde vechtsysteem.

I AM SETSUNA kan nu worden gereserveerd op STEAM: mensen die reserveren krijgen een speciale muziektrack van de componist Tomoki Miyoshi. Mensen die daarnaast pre-orderen via de SQUARE ENIX Online Store krijgen vijf speciale personage-avatars. 

I AM SETSUNA wordt op 19 juli 2016 digitaal uitgebracht in Europa en PAL-regio’s voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en Steam®, voor een prijs van €39,99.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x