Home Gaming Eerste Dakar 18 DLC viert de DAKAR-serie

Eerste Dakar 18 DLC viert de DAKAR-serie

by Sven

Vandaag heeft Bigmoon Entertainment de Dakar-series: Desafío Ruta 40 DLC aangekondigd voor de open world cross-country rally simulator Dakar 18, die op 28 september werd uitgebracht voor de PlayStation®4, Xbox One en PC. De DLC zal gratis zijn voor iedereen in het bezit van Dakar 18 en beschikbaar voor een beperkte tijd.

Dakar Series – Desafío Ruta 40:
De “Desafío Ruta 40 Rally” maakt deel uit van de wereldberoemde “Dakar Series”, een aantal cross-country rally’s en is het eerste evenement uit deze serie die aan Dakar 18 wordt toegevoegd. De race vond plaats van 27 tot 31 augustus in Argentinië. 

Net als bij Dakar 18 concentreerde het team van Bigmoon Entertainment zich volledig op het simuleren van deze uitdaging om het zo realistisch mogelijk te maken. Het zal de reeds bestaande wereld van Dakar 18 verbeteren met nog eens 12.000 km² inclusief vijf nieuwe podia rond het prachtige platteland van Argentinië. Om ervoor te zorgen dat spelers niet verdwalen in de wereld bevat de DLC gloednieuwe roadbooks – gebaseerd op de originele roadbooks uitgedeeld aan de coureurs tijdens het evenement. 

Paulo J. Gomes, CEO van Bigmoon Entertainment, verklaart: “We willen niet alleen meer content aan onze fans en fans van de Dakar-franchise bieden, maar we willen ook deze kans grijpen om alle deelnemers te eren die voor de veeleisende uitdagingen van de Dakar Rally staan elk jaar, in het bijzonder de helden die niet de kans hadden om de finishlijn te bereiken.”

Over Dakar 18: 
DAKAR 18 is een realistische simulatie van de grootste cross-country rally-raid ter wereld en gebaseerd op de wereldberoemde jaarlijkse rally georganiseerd door de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) in Zuid Amerika. DAKAR 18legt de focus op realisme en belooft een spel dat getrouw de voertuigen en pilots van de DAKAR 2018-rally vertegenwoordigt. De game bevat de belangrijkste officiële Dakar-productieteams, voertuigen en pilots, de 5 raceklasse categorieën (auto’s, bikes, trucks, quads en SxS) en nog veel meer. Bovendien bevat de game een single player, online én offline multiplayer-ervaring. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: