Home Gaming Eerste Dakar 18 DLC; Klaar voor de start in Zuid-Amerika!

Eerste Dakar 18 DLC; Klaar voor de start in Zuid-Amerika!

by Pim, Sel

Bigmoon Entertainment brengt de eerste DLC voor de cross-country rallysimulatie Dakar 18 uit. De eerder aangekondigde“Dakar Series: Desafío Ruta 40” is nu gratis beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en PC via de respectieve digitale winkelpagina’s. Aanvullend op deze DLC brengt het team ook een gratis extra stukje content: de “Dakar Series: Desafío Inca Rally” en meer. 

Dakar Series – Desafío Ruta 40:
De ‘Desafío Ruta 40 Rally’ maakt deel uit van de wereldberoemde “Dakar Series”, een aantal cross-country rally’s en is het eerste evenement van deze serie dat wordt toegevoegd aan Dakar 18. De race vond plaats tussen 27 en 31 augustus 2018 in Argentinië. Net als bij de hoofdgame concentreerde het team van Bigmoon Entertainment zich volledig op het simuleren van deze challenge om het zo realistisch mogelijk te maken. Het zal de reeds bestaande wereld van de game verbeteren met nog eens 12.000 km² inclusief vijf nieuwe podia rond het prachtige platteland van Argentinië. Om ervoor te zorgen dat spelers niet verdwalen in de uitdagende wereld bevat de DLC gloednieuwe roadbooks – opnieuw gebaseerd op de originele materialen die tijdens het evenement aan de chauffeurs zijn uitgedeeld. 

Dakar Series – Desafío Inca Rally:
Het tweede evenement dat wordt toegevoegd aan Dakar 18 is de ‘Desafío Inca’. Deze race vond plaats tussen 13 en 16 september 2018 in Peru. De extra content viert de 100% Peruaanse Rally en introduceert 3 nieuwe podia rond de prachtige Inca-woestijn. 

Over Dakar 18: 
DAKAR 18 is een realistische simulatie van de grootste cross-country rally-raid ter wereld en gebaseerd op de wereldberoemde jaarlijkse rally georganiseerd door de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) in Zuid Amerika. DAKAR 18 legt de focust op realisme en belooft een spel dat getrouw de voertuigen en pilots van de DAKAR 2018-rally vertegenwoordigt. De game bevat de belangrijkste officiële Dakar-productieteams, voertuigen en pilots, de 5 raceklasse categorieën (auto’s, bikes, trucks, quads en SxS) en nog veel meer. Bovendien bevat de game een single player, online en offline multiplayer-ervaring. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: