Home Gaming Eerste blik op de curator in The Dark Pictures – Man of Medan

Eerste blik op de curator in The Dark Pictures – Man of Medan

by Pim, Sel

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft een nieuwe Halloween trailer voor de horrorgameMan of Medan vrijgegeven die een eerste blik gunt op het mysterieuze personage van de Curator.

De Curator wordt gespeeld door de Britse acteur Pip Torrens (The Crown, Preacher). Hij sluit zich daarmee aan bij de eerder aangekondigde cast van Man of Medan, waaronder Shawn Ashmore (X-Men) als Conrad. Ondanks dat de cast wijzigt per verhaal in de anthology, speelt de Curator steeds een rol spelen in elk onderdeel van deze ijzingwekkende ervaring.

De Curator is tijdloos en neemt verhalen van leven en dood op in zijn eigen kleine sectie van zijn bewaarplaats waar hij elk verhaal dat ooit werd verteld bijhoudt. Hij gaat ervan uit dat hij dit al duizend jaar doet, maar kan zich niet herinneren wanneer hij ermee startte of dat er een echt begin was aan wat hij doet.

Maar nu, om redenen die hij niet kan bevatten, heeft hij voor het eerst de kans om tegen iemand te praten: De Speler.

Hij weet dat er bepaalde regels zijn. Hij mag niet ingrijpen, maar door zijn enthousiasme laat hij zich soms een beetje meeslepen. Hij heeft dingen opgemerkt die de speler vast niet heeft gezien, maar hij mag niet vertellen wat dat dan precies is… Dus geeft hij hints waar hij denkt dat het kan, in de hoop dat de speler zijn genie erkent. Verwacht niet dat hij dat op een directe manier doet, zijn hints zijn cryptisch.

“We vonden de respons op de aankondiging van The Dark Pictures in augustus overweldigend en we zijn blij om vandaag een nieuw en belangrijk personage aan te kondigen… de Curator.” zegt Pete Samuels: Executive Producer, The Dark Pictures Anthology, Supermassive Games. “Ingesproken door Pip Torrens, zul je hem voor de allereerste keer in onze Man of Medan Halloween Trailer aan het werk zien waar hij als een gids voor spelers optreedt terwijl ze hun weg zoeken in de verhalen.”

BANDAI NAMCO Entertainment Europe bevestigt ook dat Man of Medan een Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse en Russische voice-over krijgt.

The Dark Pictures is een serie stand-alone, cinematische horror games, ontworpen om op een regelmatige basis een nieuwe angstaanjagende ervaring te bieden. Elke game staat op zich en omvat een gloednieuw verhaal en een nieuwe cast personages. In Man of Medan varen vier jonge Amerikanen uit voor een duiktrip na een gerucht over een WOII wrak. Wanneer er storm opsteekt krijgt hun vakantie een sinistere wending… wie zal overleven en wie zal sterven?

The Dark Pictures – Man Of Medan zal in 2019 zowel fysiek als digitaal verschijnen voor PlayStation® 4 computer entertainment system, Xbox One en PC Digital.

Check de trailer hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: