Home Gaming Een zeer dankbare GFN Donderdag: nieuwe games, GeForce NOW-cadeaubonnen en meer

Een zeer dankbare GFN Donderdag: nieuwe games, GeForce NOW-cadeaubonnen en meer

by Sven

Als officiële aftrap van wat zeker een druk vakantieseizoen zal worden voor onze leden over de hele wereld, brengt de GFN Donderdag van deze week een paar herinneringen aan de geneugten van pc-gaming naar de cloud.

Ontspan je tijdens de feestdagen met vier nieuwe games die deze week naar de GeForce NOW-bibliotheek komen.

Game de feestdagen weg

De feestdagen worden vaak doorgebracht met verre familie – wat geweldig is, totdat tante Petunia begint te proberen om je borduren aan te leren of opa Harold begint aan een van zijn visreisverhalen. Als je een pauze nodig hebt van de familieleden, ga dan gamen met behulp van de cloud.

Met GeForce NOW kan bijna elk apparaat een GeForce gaming rig worden. Pak de Chromebook van oom Buck en speel een paar rondjes Apex Legends, of check in met Star-Lord en de crew vanaf je mobiele apparaat in Marvel’s Guardians of the Galaxy. Je kunt zelfs samen met je neefjes en nichtjes op een paar Macbooks gaan zitten voor een paar Destiny 2-raids aan de kindertafel, waar, zoals we weten, de echte lol zit.

Wat dacht je ervan om even te ontsnappen naar een tropische jungle? Gedurende een beperkte tijd krijg je een exemplaar van Crysis Remastered gratis bij aankoop van een Priority-lidmaatschap van zes maanden of het nieuwe GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschap. Voorwaarden en condities van toepassing.

GeForce NOW-leden kunnen de eerste game in de Crysis-serie – of meer dan 1.000 games – op bijna al hun apparaten ervaren, waardoor zelfs een Mac of een mobiel apparaat in de ultieme gaming rig verandert. Het is de perfecte manier om te blijven gamen nadat de pompoentaart is geserveerd.

Het geschenk voor gamers

De gemakkelijkste upgrade in pc-gaming is een perfect geschenk voor gamers.

Digitale cadeaubonnen voor een GeForce NOW Priority-lidmaatschap zijn nu beschikbaar in 2-maanden, 6-maanden of 12-maanden opties. Geef krachtige pc-gaming cadeau aan een speciaal iemand die een apparaat met weinig vermogen gebruikt, een ontluikende gamer die een Mac gebruikt of een teamgenoot die onderweg aan het gamen is.

Cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld op een bestaand GeForce NOW-account of worden toegevoegd aan een nieuw account. Bestaande Founders- en Priority-leden zullen het aantal maanden toegevoegd krijgen aan hun accounts.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x