Home Gaming Een selectie Nintendo 3DS-games wordt op 16 oktober toegevoegd aan de Nintendo Selects-reeks

Een selectie Nintendo 3DS-games wordt op 16 oktober toegevoegd aan de Nintendo Selects-reeks

by Mark van Truijen

De Nintendo Selects-reeks bestaat uit populaire Nintendo-spellen die voor een verlaagde prijs in de winkel liggen. Of je nu een gemiste game alsnog wilt ontdekken, of een koopje zoekt voor de feestdagen, de Nintendo Selects-reeks biedt gevarieerde spelervaringen tegen een scherpe prijs. Er zijn in de Nintendo Selects-reeks al 20 klassieke Wii-titels verkrijgbaar voor de Wii en WiiU*, en dit aanbod wordt op 16 oktober uitgebreid met een aantal Nintendo 3DSgames voor de diverse Nintendo 3DS en Nintendo 2DS systemen. Dit is de eerste keer dat Nintendo 3DS-titels verschijnen in de Nintendo Selects-reeks.

Nintendo of Europe zal zes van de populairste spellen voor de Nintendo 3DS opnieuw uitbrengen, deze titels zijn samen in Europa al 3,8 miljoen keer verkocht**. De line-up bestaat uit:

  • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Dit vervolg op de NES titel The Legend of Zelda: A Link to the Past uit 1992 laat spelers een nieuw avontuur beleven in het koninkrijk Hyrule. Gewapend met nieuwe voorwerpen en de mogelijkheid om als muurtekening langs muren te bewegen, moet Link gevaarlijke kerkers veroveren om de harmonie te herstellen tussen twee zeer verschillende werelden.
  • Star Fox 64 3D: Lylat Wars in Europa is verschenen. In dit actierijke 3D-schietspel vlieg je vurend met je blasters door verwoeste stadsgebieden en dichte meteoorvelden, terwijl je ook tegen vrienden kunt strijden via draadloze communicatie.
  • nintendogs + cats: Deze bijzondere titel laat je met puppies en kittens spelen in de palm van je hand. Maak je keuze uit verschillende rassen en zorg goed voor je nieuwe vriendjes. Je kunt ze ook kunstjes leren, aan verschillende uitdagingen en activiteiten laten deelnemen, en aankleden met diverse accessoires. Er zijn drie verschillende versies die spelers aan het begin laten kiezen uit verschillende rassen: Toypoedel & nieuwe vrienden, Franse buldog & nieuwe vrienden en Golden retriever & nieuwe vrienden. Alle rassen zijn in alle versies te ontgrendelen.
  • Mario Tennis Open:Spannende tennisactie voor maximaal vier spelers, die zowel online als via draadloze communicatie kunnen samenspelen. Zet je tegenstander op het verkeerde been met topspin, backspin, lobs en andere effectballen. Beweeg vervolgens naar de juiste positie om je tegenstander op een verpletterend Chance Shot te trakteren!
  • Yoshi’s New Island: Yoshi en Baby Mario beleven een spannend platformavontuur vol klassieke Yoshi-actie, vormgegeven in diverse kleurrijke tekenstijlen. Speur overal naar tal van verzamelbare voorwerpen, en gebruik de nieuwe Mega Eggdozers om dwars door muren te beuken.
  • Mario Party: Island Tour: Vier een uitbundig feestje in zakformaat! Duik in 80 hilarische nieuwe minigames en deel de fun met vrienden – via Download Play kunnen vier vrienden samenspelen met slechts een enkele Game Card!

Bezitters van de Nintendo 3DS en Nintendo 2DS systemen, kunnen uitkijken naar geweldige games voor een scherpe prijs wanneer op 16 oktober bovenstaande zes Nintendo 3DS-spellen worden toegevoegd aan de Nintendo Selects-reeks.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x