Home GadgetsFritz Een origineel Vaderdagcadeau? Geef eens goede Wi-Fi!

Een origineel Vaderdagcadeau? Geef eens goede Wi-Fi!

by Mark van Truijen
Weet je niet wat je kan kopen voor Vaderdag? Denk eens outside de (FRITZ!)Box. Goede Wi-Fi is een lifesaver als je het ons vraagt en de remedie tegen gefrustreerde vaders en familieruzies 😉. FRITZ! heeft de oplossing voor elk type vader, grootvader, bonuspapa, enzovoort.De bingewatcher
Heeft jouw vader Succesion in één ruk uitgekeken, zit hij trouw voor de tv voor Verstappen, kan hij niet wachten tot de nieuwste James Bond film uitkomt? Kortom is jouw vader niet van het scherm weg te slaan? Laat hem dan kennismaken met de ultieme home entertainment-ervaring dankzij de FRITZ!Box 7590 AX. Hello Wi-Fi 6, bye bye happerende beelden. Deze geavanceerde router biedt bliksemsnelle Wi-Fi-snelheden en ultralage latentie daardoor ideaal voor het ongestoord streamen van de nieuwe Netflix serie of de Tour de France. Disclaimer: in slaap vallen is een risico.
De handige Harry
Volgens jouw pap is geen enkele klus te moeilijk, maar de rest van het gezin denkt daar anders over. Om rampen te vermijden, kan hij gelukkig terugvallen op de doe-het-zelf videotutorials van Timmerman Koos die stap voor stap uitleggen hoe hij zelf een slotgat boort of een laminaatvloer legt. Dankzij de FRITZ!Repeater 6000, kan hij dit zelfs vanuit de garage. Deze Wi-Fi versterker breidt de Wi-Fi-dekking uit en zorgt voor een sterke en stabiele verbinding in de hele ruimte. Of je vader nu bezig is met doe-het-zelfprojecten, praktische klusjes of zelfs buiten aan het werk is, de FRITZ!Repeater 6000 biedt betrouwbare Wi-Fi-prestaties. Zo geraken die klusjes dan toch misschien eens klaar!
De fanatieke wandelaar
Je vader is niet zo van een all-inclusive hotelvakantie waarbij hij hele dagen aan het zwembad ligt. Hij wil graag een actieve vakantie waarbij hij ook nog eens wat natuur ziet. Maar stiekem heeft hij het toch altijd wat moeilijk met die digital detox. Van altijd verbonden te zijn naar opeens een hele vakantie geen internet… daar wordt hij niet altijd vrolijk van. Geen nood, plug de FRITZ!Box 6850 5G in het stopcontact van je vakantiehuisje (op wielen) en geniet van highspeed-internet.
De milieubewuste papa
“Niet te lang douchen, hé!”, “Doe de lichten uit!”, “Vergeet de verwarming niet lager te zetten!”. Deze uitspraken klinken je waarschijnlijk wel bekend in de oren. Aangezien je vader zo bezig is met zijn ecologische voetafdruk en zijn energieverbruik is de FRITZ!DECT 301, een intelligente contactdoos, de perfecte partner in crime. Met dit slimme apparaat kan je je toestellen eenvoudig in- of uitschakelen via het internet of met de FRITZ!App Smart Home. Je hoeft er ook niet steeds zelf aan te denken, want de FRITZ!DECT 301 kan ook automatisch schakelen. Bovendien check je ook meteen je energieverbruik via de app. Ideaal dus voor jouw milieubewuste papa.
De thuiswerker
Werkt jouw pap ook vaak thuis? Dan is de kans groot dat hij zijn werkplek volledig naar zijn wensen heeft ingericht. Aan een ergonomische bureaustoel en een paar extra monitoren heeft hij vast al staan. Maar heeft hij ook aan zijn internetverbinding gedacht toen hij zijn werkplek helemaal workproof maakte? Om zeker te zijn dat papa zonder zorgen zijn online meetings kan volgen, kan je als cadeautje de FRITZ!Box 5590 Fiber geven. Deze FRITZ!Box is ideaal voor op je glasvezelverbinding. Hierdoor heb je internet tegen multigigabitsnelheden en zal hij niet meer zeuren over de internetsnelheid als jij aan het gamen bent. Win-win.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: